H σκέψη που θα γίνει πράξη για τον Ραζβάν

H σκέψη που θα γίνει πράξη για τον Ραζβάν

H σκέψη που θα γίνει πράξη για τον Ραζβάν

bet365

Το καλό κλίμα για τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ, η ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών και η θετική σκέψη της διοίκησης οδηγούν σύντομα στην ανανέωση της συνεργασίας.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ τον περασμένο Αύγουστο, χωρίς ουσιαστικά να είναι αυτός που την «έχτισε», αντίθετα παρέλαβε από τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς μια ομάδα που έψαχνε να βρει τον εαυτό της μέσα στο γήπεδο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να περάσει αυτά που ήθελε στους ποδοσφαιριστές, έφτασε να «τρέχει» ένα σερί 16 νικών κι αν μη τι άλλο το συνολικό έργο και τη δουλειά που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα κρίνονται από την ηγεσία του συλλόγου ως σημαντικά στοιχεία για να διατηρήσει και τη νέα χρονιά τα κλειδιά της ομάδας.

Κι αν η πορεία του ΠΑΟΚ προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος «εκτροχιάστηκε» από αγωνιστικούς και (κυρίως) μη λόγους, μ’ ένα ματς να μη γίνεται ποτέ και ένα άλλο να μην τελειώνει ποτέ, το έργο του Λουτσέσκου έχει εκτιμηθεί, ενώ σημαντική παράμετρος είναι το γεγονός ότι μέσα σε ένα διάστημα οκτώ μηνών έχει καταφέρει να «κερδίσει» τα αποδυτήρια της Τούμπας και τους ποδοσφαιριστές.

Το θέμα του προπονητή, που δεν προέκυψε σήμερα, είναι στις άμεσες προτεραιότητες του Ιβάν Σαββίδη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο 48χρονος Ρουμάνος προπονητής θα κληθεί για τις τελικές συζητήσεις με τη διοίκηση. Οι δύο πλευρές έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα γύρω από το θέμα της ανανέωσης-επέκτασης της συνεργασίας τους, υπάρχει θετικό κλίμα, εκτίμηση και σεβασμός κι αν κρίνουμε από τα όσα γνωρίζουν πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη, πολύ σύντομα θα γίνει το καθοριστικό ραντεβού για να πέσουν και οι υπογραφές,

Οι όροι δεν έχουν γίνει γνωστοί, γιατί δεν έχουν οριστικοποιηθεί, ίσως ο Ρουμάνος προπονητής να υπογράψει για 2+1 χρόνια, με καλύτερες ετήσιες αποδοχές, που σήμερα ανέρχονται κοντά στις 400.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα