Μπερδεύτηκες υιέ Σαββίδη, το gazzetta δεν είναι δικό σου!

Gazzetta team
Μπερδεύτηκες υιέ Σαββίδη, το gazzetta δεν είναι δικό σου!

bet365

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε απολύτως κανένα νόημα να ασχοληθούμε με την ανάρτηση ενός πολίτη στο instagram με την οποία έθιγε το gazzetta.gr. Επειδή όμως πρόκειται για τον γιο του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, και επειδή έχουμε κάνει το λάθος να δημοσιεύσουμε στο gazzetta πολλά από τα ψηφιακά καμώματά του, η συνθήκη μας αναγκάζει να ασχοληθούμε και με το τελευταίο και δημοσίως, διότι φυσικά θα το κάνουμε και δικαστικώς.

Ένας τύπος που εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ, είτε το θέλει ο οργανισμός και η κοινωνία των φίλων του ΠΑΟΚ είτε όχι, φτάνει να δυσφημεί το gazzetta και να το χρωματίζει για να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις σε όσους τον ακολουθούν και ειδικά σε αυτούς που δεν το κάνουν μόνο για να διασκεδάζουν και να ψυχαγωγούνται.

Ο υιός του Ιβάν Σαββίδη τολμά να θίξει τη στάση και τη δημοσιογραφία ενός εκ των τελευταίων μεγάλων αδέσμευτων αθλητικών media στην Ελλάδα! Προφανώς επειδή το gazzetta δεν του έχει κάνει τις χάρες που έχει μάθει να ζητά και να του κάνουν τα media που ελέγχει φανερά και μη η οικογένειά του.

Προφανώς ο υιός Σαββίδης κάνει επιλεκτική ανάγνωση των αναρτήσεων του gazzetta. Ακόμη όμως και όταν διαβάζει, προφανώς δεν φροντίζει να βγάλει προηγουμένως τα γυαλιά των συμφερόντων του. Είναι πάρα πολύ μικρός, βιολογικά, για να γνωρίζει τη διαδρομή του gazzetta στην δημοσιογραφία στη διάρκεια της τελευταίας 10ετίας.

Πολύ μικρός, για να γνωρίζει τη διαδρομή των διευθυντών του. Πολύ μικρός για να γνωρίζει τη στάση που έχει κρατήσει η διοίκηση του gazzetta σε όλη αυτή την περίοδο που στην Ελλάδα, και στα media, αγοράζονται και ξεπουλιούνται τα πάντα.

Ο ΠΑΟΚ όμως θα έπρεπε να του έχει εξηγήσει. Θα έπρεπε να τον έχει μαζέψει. Διότι ο ΠΑΟΚ, η ίδια ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αμέτρητες φορές αναγνωρίσει τις ίσες αποστάσεις που τηρεί το gazzetta από όλες τις μεγάλες και μικρότερες ομάδες και έχει επαινέσει επανειλημμένα τους δημοσιογράφους, την διεύθυνση και την διοίκηση του gazzetta, όπως άλλωστε συμβαίνει και με το σύνολο των ΠΑΕ, μικρών και μεγάλων.

Ο υιός Σαββίδης στοχοποιεί το gazzetta.gr και τους δημοσιογράφους του. Και φυσικά τον λόγο σε αυτό θα τον έχει η Δικαιοσύνη. Το gazzetta δεν βάζει μπράβους. Και φυσικά δεν φιμώνεται από τύπους που το προσβάλουν και το συκοφαντούν. Απεργία γιε Σαββίδη έκαναν άλλα Μέσα, όταν έπνιξαν την είδηση και την εικόνα ενός προέδρου ΠΑΕ που εισέβαλε σε αγωνιστικό χώρο οπλοφορώντας. Απεργία γιε Σαββίδη κάνουν άλλα Μέσα, που δεν ανέφεραν την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε μεγαλομέτοχο ΠΑΕ.

Ψηφιακό χαβαλέ, επηρεασμό και εκφοβισμό σε αυτούς που χρηματοδοτεί η οικογένειά σου. Όχι στο gazzetta.

Gazzetta

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα