H επιστολή Βασιλειάδη στην Λίγκα και η σκληρή στάση των FIFA / UEFA

Δημήτρης Τομαράς
H επιστολή Βασιλειάδη στην Λίγκα και η σκληρή στάση των FIFA / UEFA

bet365

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ενημέρωσε και εγγράφως την Λίγκα πως τις επιμέρους λεπτομέρειες για τα όσα ζητάει θα τις ρυθμίσουν τα Όργανα του ποδοσφαίρου. Οι FIFA / UEFA πάντως μπορεί να έχουν στάση υπέρ GREXIT ακόμα και με restart!
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο Υφυπουργείο περίμεναν και την αλλαγή στάσης και της Ξάνθης ως προς τις υπογραφές για το δεσμευτικό έγγραφο. Και προφανώς περιμένουν και το Δ.Σ. της Δευτέρας καθώς όπως έχουμε ήδη αναφέρει μετά θα προκύψουν οι τελικές αποφάσεις.
Ο Υφυπουργός κ. Βασιλειάδης από μέρους του πάντως έστειλε και επιστολή στην Λίγκα όπου ξεκαθαρίζει πως το υποχρεωτικό για εκείνον είναι το πλαίσιο (σ.σ. για την επανέναρξη των Super League και Κυπέλλου) που βάζει και όχι τα επιμέρους στοιχεία ή τις όποιες τροποποιήσεις τυχόν θελήσουν, που αναφέρει ότι είναι θέμα ομάδων, Λίγκας και μετά και ΕΠΟ. Εκτός αυτού πάντως οι FIFA / UEFA συνεχίζουν να έχουν σκληρή στάση ως προς το ελληνικό ποδόσφαιρο και να σκέφτονται πιο έντονα από ποτέ GREXIT ακόμα και εάν τεθούν οι όροι και να αρχίσει ξανά το πρωτάθλημα. Το κλίμα που έχουν μεταφέρει οι δύο διεθνείς Ομοσπονδίες προς τους αρμόδιους φορείς μόνο καλό δεν είναι ενώ και η αναφορά του Χέρμπερτ Χούμπελ θα είναι αρνητική...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα