Αποθεραπεία ο Βαρέλα

Αποθεραπεία ο Βαρέλα

Gazzetta team
Αποθεραπεία ο Βαρέλα

bet365

Με τον Φερνάντο Βαρέλα να συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του, ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε κανονικά το πρωί του Σαββάτου (24/3).

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ:

«Το Σάββατο (24.03) το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα. Μετά το απαραίτητο ζέσταμα ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας, αλλά και μίνι δίτερμα.

Γεμάτη ήταν η μέρα και για τους τερματοφύλακες που κλήθηκαν να εξουδετερώσουν προσπάθειες από κοντινή απόσταση, πριν μπουν με την υπόλοιπη ομάδα στις… οικογενειακές μάχες.

Μπάρι - Μπρέσια! Με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε το πρόγραμμα αποθεραπείας του με τρέξιμο στο γήπεδο.Την Κυριακή (25.03) το τεχνικό επιτελείο έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα επιστρέψουν στη δουλειά την Δευτέρα το απόγευμα στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα