Λυσάνδρου: «Ο κόσμος στην Ελλάδα φοβάται να πάει στο γήπεδο»

Λυσάνδρου: «Ο κόσμος στην Ελλάδα φοβάται να πάει στο γήπεδο»

Gazzetta team
Λυσάνδρου: «Ο κόσμος στην Ελλάδα φοβάται να πάει στο γήπεδο»

bet365

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου μίλησε στο SkySports για τα τελευταία γεγονότα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Η διακοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά τα γεγονότα της Τούμπας απασχολεί όλα τα ΜΜΕ παγκοσμίως.

Το μεγάλο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο του SkySports ζήτησε τη γνώμη του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος τόνισε ότι «ο κόσμος στην Ελλάδα φοβάται να πάει πλέον στο γήπεδο», προσθέτοντας πως «ως ελληνικό ποδόσφαιρο έχουμε αποτύχει».

Σουηδία - Χιλή! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

«Ο κόσμος φοβάται να πάει στο γήπεδο και αυτό είναι αποτυχία όλων μας. Έχουμε αποτύχει ως ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν χρειάζεται να παρέμβει η FIFA για να το αντιληφθούμε αυτό. Αρκεί μια επίσκεψη οποιαδήποτε Κυριακή σε ένα ελληνικό γήπεδο και θα δει κανείς πως είναι σχεδόν άδειο», ανέφερε ο Λυσάνδρου στο SkySports.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα