Μασούντ: «Νταμπλ με ΑΕΚ, πρόκληση το Μουντιάλ»

Μασούντ: «Νταμπλ με ΑΕΚ, πρόκληση το Μουντιάλ»

Gazzetta team
Μασούντ: «Νταμπλ με ΑΕΚ, πρόκληση το Μουντιάλ»

bet365

Ο Σοτζέι Μασούντ επέστρεψε στην εθνική ομάδα του Ιράν και δεν κρύβει τη χαρά του για όσα ζει σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο.

Ο επιθετικός μέσος της Ενωσης μίλησε στην ιστοσελίδα "ghatreh" της πατρίδας του με αφορμή την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Το σημαντικότερο πράγμα και αυτό που με ενθαρρύνει είναι ότι μπορώ να αποδείξω στον εαυτό μου ότι η ηλικία δεν παίζει μεγάλο ρόλο, σημασία έχει πως ζεις και πως προπονείσαι. Υποσχέθηκα πριν λίγα χρόνια και προσπάθησα να διατηρήσω την σταθερότητα μου», είπε αρχικά ο Μασούντ και πρόσθεσε, κάνοντας φυσικά αναφορά και στην ΑΕΚ: «Ευχαριστώ τον Θεό για όσα πέτυχα πέρυσι. Δεν είναι τόσο εύκολο να πας στην Ευρώπη με μια ομάδα σαν τον Πανιώνιο και να παίξεις στο Europa League. Τώρα είμαι σε μια ομάδα που παλεύει για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επέστρεψα στην Εθνική και αυτό είναι εκπληκτικό για εμένα. Η απάντηση μου ίσως είναι υπερβολική, αλλά πιστέψτε με, η τρέχουσα κλήση μου και η πρόκληση του Μουντιάλ είναι πιο σημαντική από το 2006, επειδή τα κίνητρα είναι διαφορετικά. Ο καθένας θέλει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έχω δουλέψει σκληρά για την ομάδα μου και προσπαθώ να τα δίνω όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα