Φιλική ισοπαλία (2-2) στα Γιάννενα

Gazzetta team
Φιλική ισοπαλία (2-2) στα Γιάννενα

bet365

Ο ΠΑΣ και η Κέρκυρα επεδίωξαν να... ξεμουδιάσουν, λόγω της αγωνιστικής διακοπής και το έκαναν με φιλικό αγώνα στα Γιάννενα.
Επίσημα ματς δεν έχουμε και οι ομάδες πρέπει να κάνουν... κάτι ώστε να μείνουν σε εγρήγορση. Μοναδική λύση τα φιλικά. Ο ΠΑΣ υποδέχθηκε σήμερα την Κέρκυρα σε ένα ανάλογο ματς και της παραχώρησε 2-2. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ήταν ο Καρανίκας που σημείωσε και τα δύο τους τέρματα (30', 50'), ενώ οι Φαίακες είχαν προσωρινά «γυρίσει» τούμπα το παιχνίδι, όταν στα πρώτα λεπτά που δευτέρου ημιχρόνου σκόραραν με τους Μυτίδη και Γκράσι. Μάλιστα ο «Αγιαξ της Ηπείρου» θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Σκόνδρα αποκρούστηκε από το δοκάρι.
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Βιδάλ, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Καρανίκας, Χαλκιαδάκης, Γαρουφαλιάς, Τσικάρσκι, Χέλκβιστ, Γιάκος, Μπουκουβάλας
Αναπληρωματικοί: Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Ζώγκος, Ζαχαρός, Βασιλάκης, Παπαδόπουλος, Πήλιος, Περιστερίδης
ΚΕΡΚΥΡΑ: Γιαννακόπουλος, Κρητικός, Μυτίδης, Κόντος, Αναστασίου, Σιόντης Ρόλε, Μπαλάφας, Επστάιν, Γρομητσάρης, Γκράσι
Αναπληρωματικοί: Κουτζαβασίλης, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Γεωργακόπουλος, Μενσά, Ντα Σίλβα, Ινάσιο, Μενιγκάλι, Κολοβούρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα