Η ΑΕΚ μπροστά από Γιουβέντους, Μπάγερν, Σίτι! (pic)

Η ΑΕΚ μπροστά από Γιουβέντους, Μπάγερν, Σίτι! (pic)

Gazzetta team
Η ΑΕΚ μπροστά από Γιουβέντους, Μπάγερν, Σίτι! (pic)

bet365

Η υποδειγματική αμυντική συμπεριφορά της Ενωσης αποδεικνύεται και από την σύγκριση με ομάδες 35 πρωταθλημάτων!

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ λειτουργεί από την αρχή της σεζόν ως... ομάδα. Ξέρει πώς να βγει σωστά στην επίθεση, ξέρει όμως και πώς να αμυνθεί συνολικά σωστά και αυτό το αποδεικνύουν και οι αριθμοί. Σαν κι αυτούς του CIES Football Obs, το οποίο από την αρχή της σεζόν παρατηρεί την αγωνιστική συμπεριφορά των ομάδων 35 πρωταθλημάτων. Και από αυτά τα 35 πρωταθλήματα, η ομάδα που δέχεται τα λιγότερα σουτ μέσα από την περιοχή της, είναι η ΑΕΚ (3 σουτ άνα ματς)!

Οι Κιτρινόμαυροι είναι μπροστά από ομάδες όπως οι Γιουβέντους (3,97), Μπάγερν Μονάχου (4,37) και Μάντσεστερ Σίτι (3,63) σε αυτή την κατηγορία, όπου οι άλλες ελληνικές είναι οι ΠΑΟΚ (14ος) και Παναθηναϊκός (16ος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα