Τι περιμένει το Υφυπουργείο, ο χρόνος που... τρέχει και το πρόβλημα με το πρωτάθλημα

Δημήτρης Τομαράς
Τι περιμένει το Υφυπουργείο, ο χρόνος που... τρέχει και το πρόβλημα με το πρωτάθλημα

bet365

Στο Υφυπουργείο Αθλητισμού περιμένουν την Παρασκευή να λάβουν το έγγραφο της Λίγκας και μαζί με αλλαγή στάσης των ομάδων που δεν υπογράφουν. Τα δύο μεγάλα... αγκάθια και το GREXIT.
Προφανώς μέχρι αυτήν την στιγμή που μιλάμε δεν έχει πάει κανένα έγγραφο από την Λίγκα στο Υφυπουργείο. Εκεί που στο Υφυπουργείο Αθλητισμού ήλπιζαν και εκτιμούσαν για υπογραφές την Πέμπτη το θέμα πάει για Παρασκευή και εάν... Πηγές από το Υφυπουργείο θεωρούν ότι μέχρι αύριο μπορεί να αλλάξει η στάση των ομάδων που δεν υπογράφουν βλέποντας ότι αυτό είναι για το καλό τους. Επίσης με την διευκρίνιση ότι ο κ. Βασιλειάδης επιμένει για πλαίσιο μέτρων και όχι για τα επιμέρους. Στα επιμέρους δέχεται τυχον τροποποιήσεις που ζητούν οι ομάδες. Αυτήν την στιγμή βέβαια λείπουν οι 4 υπογραφές. Εκτός από αυτό υπάρχουν δύο πολύ μεγάλα και βασικά... αγκάθια.
Ο φόβος ότι το χρονοδιάγραμμα για να αρχίσει το άλλο Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα δεν βγαίνει. Υπάρχει εκτίμηση και φόβος ότι μπορεί να πάρει και άλλο ενώ στην ερχόμενη εβδομάδα εκτός από Δ.Σ. Λίγκας θα υπάρχει και συμβούλιο στην ΕΠΟ (σ.σ. την Πέμπτη)! Αυτό είναι ένα μεγάλο... αγκάθι.
Ένα άλλο σκέλος είναι πως ακόμα και αύριο Παρασκευή να έχουν πέσει όλες οι υπογραφές υπάρχει ο κίνδυνος πάλι η FIFA να αντιδράσει ακραία και πάλι να θέσει ζήτημα GREXIT! Το... αγκάθι Νο2 είναι δηλαδή η... οργή των FIFA / UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και όσα γίνονται. Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία αλλά στην UEFA δείχνουν ότι η υπομονή τους τελειώνει... Και προφανώς ο χρόνος... τρέχει και δεν είναι υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα