Τα 12 ναι, τα 4 όχι στον Βασιλειάδη

Gazzetta team
Τα 12 ναι, τα 4 όχι στον Βασιλειάδη

bet365

Ας δούμε συγκεντρωτικά πως διαμορφώθηκαν οι ισορροπίες στους 16, με αφορμή τις προτάσεις Βασιλειάδη
Ημέρα απαντήσεων ήταν η σημερινή για τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, καθώς κλήθηκαν να τοποθετηθούν εγγράφως στις προτάσεις του Γιώργου Βασιλειάδη, ώστε ο Υφυπουργός Αθλητισμού να ξεκινήσει τις διεργασίες επανέναρξης του πρωταθλήματος.
Ωστόσο δεν υπήρξε ομοφωνία και 4 ομάδες αντέδρασαν.
Οι 12 που έδωσαν το «οκ», ανεξάρτητα αν διατύπωσαν ορισμένες ενστάσεις, ήταν η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ, ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ, ο Παναιτωλικός, ο Αστέρας, η Λαμία, ο Απόλλων, ο Ατρόμητος, ο Πλατανιάς, ο Λεβαδειακός και η Κέρκυρα. Ορισμένες μάλιστα που μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν στείλει ενυπόγραφα τα σχετικά έγγραφα, αναμένεται να το πράξουν τις επόμενες ώρες.

O ΠΑΟΚ στις προτάσεις του Βασιλειάδη και στην επιστολή που έστειλε είχε και δικές του παρατηρήσεις μεταξύ άλλων και αυτή του VAR, ενώ η ΑΕΚ το υπέγραψε λέγοντας πως πρόκειται για μια αφετηρία για να συζητηθούν πιο αποτελεσματικές ποινές.
Πάμε τώρα σε εκείνες που εξέφρασαν διαφωνίες, καθώς χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα