Τα δεδομένα για τον Φορτούνη

Τα δεδομένα για τον Φορτούνη

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για τον Φορτούνη

bet365

Ο Φορτούνης σκέφτεται σοβαρά την προοπτική του εξωτερικού, με τους Τούρκους να αποκαλύπτουν ραντεβού με Μπεσίκτας. Δεν έχει προτάσεις άνω των 5 εκατ. ευρώ. Πιθανός ο δανεισμός.
Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία κινητικότητα γύρω από το όνομα του Κώστα Φορτούνη και το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Οι Γάλλοι (σ.σ. με αφορμή και το θέμα με την Μαρσέιγ) μάλιστα έθεσαν ως πιθανή τιμή αγοράς του τα 7 εκατ. ευρώ. Όπως έχουμε γράψει ξανά είναι εξαιρετικά δύσκολο να φτάσει κανείς αυτά τα ποσά για αγορά του παίκτη, ειδικά μετά την χρονιά που έκανε ο Φορτούνης. Είναι δύσκολο να προκύψουν προτάσεις αγοράς πάνω από 5 εκατ. ευρώ. Την ίδια στιγμή διαρρέεται ραντεβού Μπεσίκτας - Ολυμπακού για τον 'Φορτού' από την Τουρκία και διάθεση του διεθνούς μεσοεπιθετικού να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, αν και για την γειτονική μας χώρα δεν είναι τόσο... ζεστός να πάει.
Ότι είναι κάτι που θα το ήθελε και πως το σκέφτεται πια σοβαρά. Το εξωτερικό... Οι Τούρκοι δοκίμασαν μάλιστα να έρθουν και σε επαφή με τον agent Κουτσολιάκο για το θέμα. Στην παρούσα φάση πάντως ένα πιθανό σενάριο για τον Φορτούνη για το καλοκαίρι θα είναι ο δανεισμός του. Ενδιαφερόμενες ομάδες προκύπτουν αλλά σίγουρα όχι σε τέτοια ποσά για αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα