Η επιστροφή του Λουσιάνο!

Η επιστροφή του Λουσιάνο!

Νίκος Αθανασίου
Η επιστροφή του Λουσιάνο!

bet365

Η επιστροφή του Λουσιάνο στους αγωνιστικούς χώρους μετά από έξι μήνες ήταν το πιο σημαντικό νέο από το φιλικό του Παναθηναϊκού με την Σπάρτη στην Λεωφόρο. 1-0 το «τριφύλλι» με γκολ του Γιόχανσον.

Στα τέλη Σεπτεμβρίου ο Λουσιάνο σόκαρε τον Παναθηναϊκό με τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο στο παιχνίδι με την ΑΕΛ για το Κύπελλο. Σχεδόν έξι μήνες μετά ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι και πάλι εδώ! Ο νεάρος άσος έχοντας ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του, πήρε χρόνο συμμετοχής, αγωνίστηκε σε ολόκληρο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Σπάρτη στην Λεωφόρο. Έδειξε να πατάει καλά και φυσικά θέλει τον χρόνο του για να είναι όπως πρέπει. Από κει και πέρα, οι «πράσινοι» νίκησαν 1-0 τους Λάκωνες με γκολ του Γιόχανσον ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης χρησιμοποίησε όσους παίκτες είχε στην διάθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα