Χειμερινό σκηνικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Χειμερινό σκηνικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Χειμερινό σκηνικό στην προπόνηση του ΠΑΟΚ

bet365

Με το θερμόμετρο να δείχνει τρεις βαθμούς Κελσίου, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, με τον Φερνάντο Βαρέλα να παραμένει εκτός προπονήσεων.

Το πρόβλημα του Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες δεν προπονείται με την ομάδα, συνεχίζει να υφίσταται με αποτέλεσμα ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, που ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη μέση από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, να μένει εκτός και να υποβάλλεται σε θεραπείες.

Η ξαφνική κακοκαιρία δεν επηρέασε σε τίποτα τους παίκτες του ΠΑΟΚ που δούλεψαν στον τομέα της κατοχής και της κυκλοφορίας της μπάλας με παιχνίδια σε μικρό χώρο. Στο τελευταίο κομμάτι του προγράμματος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Την Παρασκευή (23.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα