Πρίγιοβιτς: «Περιμένουμε τις αποφάσεις»

Πρίγιοβιτς: «Περιμένουμε τις αποφάσεις»

Gazzetta team
Πρίγιοβιτς: «Περιμένουμε τις αποφάσεις»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ρωτήθηκε από Σέρβους δημοσιογράφους για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.

Τα όσα έγιναν στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου και όπως ήταν λογικό απασχολεί και τους έμμεσα εμπλεκόμενους όπως στην Σερβία ελέω του Πρίγιοβιτς.

Ο 28χρονος επιθετικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τα όσα συμβαίνουν στην ποδοσφαιρική Ελλάδα με τον ίδιο να αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες, ενώ αρκέστηκε να δηλώσει πως όλοι στην Ελλάδα βρίσκονται σε αναμονή της σχετικής απόφασης, τόσο για την τύχη του αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, αλλά και της απόφασης που θα αφορά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα