Οι Ιρανοί πάνε Μουντιάλ και φέρνουν λεφτά στον Ολυμπιακό μέσω FIFA!

Οι Ιρανοί πάνε Μουντιάλ και φέρνουν λεφτά στον Ολυμπιακό μέσω FIFA!

Οι Ιρανοί πάνε Μουντιάλ και φέρνουν λεφτά στον Ολυμπιακό μέσω FIFA!

bet365

Ο Ολυμπιακός έχει σχεδόν «κλειδώσει» ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ που δίνει η FIFA ως αποζημίωση για τους διεθνείς του Μουντιάλ. Οι σίγουροι Ανσαριφάρντ-Χατζισαφί και τα αουτσάιντερ (Πάρντο, Βούκοβιτς, Ένγκελς).

Ερυθρός Αστέρας - Φενερμπαχτσέ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η FIFA μοιράζει τρελά λεφτά στους συλλόγους για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές που ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η παγκόσμια ομοσπονδία έπειτα από πιέσεις προχώρησε σε γενναία αύξηση των χρημάτων που αντιστοιχούν στην αποζημίωση των ομάδων. Έτσι από 60 εκατ. ευρώ που μοίρασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, το ποσό πλέον εκτοξεύεται στα 179 εκατ. ευρώ!

Συνολικά στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό ραντεβού θα λάβουν μέρος 736 ποδοσφαιριστές (32 ομάδες από 23 διεθνείς) με το ποσό που θα δαπανήσει η FIFA να υπολογίζεται στις 7.083 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως το κοντέρ... γράφει από την ημέρα που ξεκινάει η προετοιμασία των 32 εθνικών ομάδων.

Έτσι για παράδειγμα που το Ιράν αποκλειστεί στη φάση των ομίλων, η FIFA καλείται να αποζημιώσει τους συλλόγους για περίπου 25 ημερών αν συνυπολογιστεί και το διάστημα της προετοιμασίας για το Μουντιάλ.

Με αυτά τα δεδομένα ο Ολυμπιακός θα εισπράξει για τους Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί σχεδόν 400.000 ευρώ! Εάν η ομάδα του Κεϊρόζ προχωρήσει στη διοργάνωση τότε το ποσό θα ανεβαίνει...

Οι δύο ποδοσφαιριστές των «ερυθρολεύκων» θεωρούνται βέβαιοι για την εθνική Ιράν με το παραπάνω ποσό να αποτελεί την βάση των χρημάτων που θα μπει στα ταμεία των Πειραιωτών, αφού μέρος της αποζημίωσης θα καταλήξει και στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με την FIFA αποζημίωση δικαιούνται και οι πρώην ομάδες των παικτών μέσα στην τελευταία διετία!

Τα οικονομικά οφέλη αν και δεν θεωρείται εύκολο, μπορούν να φτάσουν ή να ξεπεράσουν το 1 εκατ. ευρώ αφού ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές χτυπούν την πόρτα των εθνικών ομάδων τους.

Πρόκειται για το Φελίπε Πάρντο, ο οποίος βρίσκεται στην προεπιλογή των 32 παικτών της Κολομβίας, αλλά για να ελπίζει σε παρουσία στα γήπεδα της Ρωσίας θα πρέπει να συμβεί κάποιο απρόοπτο στην ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν αφού το όνομα τους βρίσκεται στις 6 «ρεζέρβες» των «καφετέρος».

Από εκεί και πέρα αν και το τάιμινγκ δεν τον ευνοεί αφού δεν κλήθηκε για τα φιλικά με Μαρόκο (23/3) και Νιγηρία (27/3) και ο Γιάγκος Βούκοβιτς κάνει όνειρα για Μουντιάλ, την στιγμή που οι πιθανότητες για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς είναι απειροελάχιστες.

Ένας ακόμη παίκτης, ο οποίος θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να κληθεί στην εθνική Βελγίου είναι ο Μπιορν Ένγκελς, για τον οποίο υπάρχει σταθερά καλή γνώμη στην πατρίδα του. Το θέμα είναι να πεισθεί και ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος δεν τον έχει συμπεριλάβει στις κλήσεις για το φιλικό με την Σαουδική Αραβία (27 Μαρτίου). Αντίθετα ο Κέβιν Μιραλάς υπολογίζεται κανονικά, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα οικονομικό όφελος αφού ο Βέλγος επιθετικός ανήκει στην Έβερτον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα