Σενάρια από Σερβία για Μιλόγεβιτς και Ολυμπιακό

Σενάρια από Σερβία για Μιλόγεβιτς και Ολυμπιακό

Gazzetta team
Σενάρια από Σερβία για Μιλόγεβιτς και Ολυμπιακό

bet365

Με τον Γκαρθία να μην θεωρείται και τόσο σίγουρος, στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει τα σενάρια για τον πάγκο της ομάδας με ένα από αυτά να έχει να κάνει με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής δεν έχει ακόμα ανανεώσει με τον Ερυθρό Αστέρα και από την Σερβία έχουν αρχίσει τα σενάρια που μπλέκουν και τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» οι γείτονες θεωρούν πως ο πρώην τεχνικός του Πανιωνίου περιμένει κάτι από τους Πειραιώτες και για άλλωστε δεν έχει ακόμα συμφωνήσει με τον Ερυθρό Αστέρα. Κάποια εξέλιξη ωστόσο δεν έχει υπάρξει και μπορεί να μην υπάρξει καν, καθώς και πέρσι το όνομά του ακούστηκε για τους πρωταθλητές, αλλά την τελευταία στιγμή προτιμήθηκε ο Χάσι. Από το Gazzetta έχετε διαβάσει καιρό τώρα το όνομα του Μιλόγεβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα