Καταργείται ο υποβιβασμός για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια

Gazzetta team
Καταργείται ο υποβιβασμός για τις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια

bet365

Μια αλλαγή που θα βοηθήσει πολλές ΠΑΕ που έχουν πρόβλημα αναμένεται να κάνει το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ, καθώς όπως όλα δείχνουν θα καταργηθεί ο υποβιβασμός στις ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ακούγεται συνεχώς το τελευταίο διάστημα, μετά τις συνεχόμενες δικαστικές μάχες με τους πρώην παίκτες του, ωστόσο προβλήματα με την αδειοδότηση αναμένεται να έχουν πολλές ομάδες της Super League.

Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη», το Τμήμα Αδειοδότησης της ΕΠΟ σκοπεύει να καταργήσει τον υποβιβασμό σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί. Μένει να δούμε αν όντως υπάρξει αυτή η απόφαση, αλλά και το ποιες ομάδες θα κερδίσουν από αυτό καθώς δεν αφορά μόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα