Δίπλα στον Σαλάχ ο Ουάρντα (pic)

Gazzetta team
Δίπλα στον Σαλάχ ο Ουάρντα (pic)

bet365

Φωτογραφία με τον Μοχάμεντ Σαλάχ ανέβασε ο Αμρ Ουάρντα με τον μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου να βρίσκεται στην προετοιμασία της Αιγύπτου ενόψει των φιλικών αγώνων μεταξύ αυτών και κόντρα στην Εθνική.

Θεωρείται και όχι άδικα ως ο πιο φορμαρισμένος παίκτης της Super League, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο λόγος για τον Αμρ Ουάρντα με τον μεσοεπιθετικό του Ατρομήτου να βρίσκεται με την αποστολή της Αιγύπτου για τα φιλικά παιχνίδια (μεταξύ αυτών και κόντρα στην Εθνική στη Ζυρίχη την ερχόμενη Τρίτη) και φυσικά δεν θα μπορούσε να βγάλει φωτογραφία με κάποιον τυχαίο. Έβγαλε με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της premier league και ίσως και της Ευρώπης Μοχάμεντ Σαλάχ με τα like και τα σχόλια να πέφτουν βροχή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα