Χολσχάουζερ: «Η ΑΕΚ είναι μια επιλογή αλλά...»

Χολσχάουζερ: «Η ΑΕΚ είναι μια επιλογή αλλά...»

Gazzetta team
Χολσχάουζερ: «Η ΑΕΚ είναι μια επιλογή αλλά...»

bet365

Ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης αναφέρθηκε στο μέλλον του, το οποίο δεν αποκλείεται να τον βρει και στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ενωσης.

Ο Ράφα Χολσχάουζερ κατάφερε να φτιάξει μια πολύ καλή σχέση με τους οπαδούς της ΑΕΚ μέσω των social media, όπου έκανε διάφορα ποσταρίσματα που ερμηνεύτηκαν από όλους σαν άνοιγμα προς τους Κιτρινόμαυρους. Το συμβόλαιο του, άλλωστε, λήγει στο τέλος της σεζόν και μπορεί να υπογράψει ως ελεύθερος οπουδήποτε, αλλά προς το παρόν δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο.

«Δεν έχω υπογράψει πουθενά ακόμη και δεν έχω πάρει κάποια οριστική απόφαση. Δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο από αυτό», είπε ο αρχηγός της Αούστρια μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του και στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ και στο πώς άρχισε αυτό το... παιχνίδι με τους οπαδούς της.

«Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάποιοι οπαδοί άρχισαν να σχολιάζουν τα ποστ μου και η ΑΕΚ είναι μια πολύ, πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα, που παίζει πάντα στην Ευρώπη. Η Αθήνα είναι σίγουρα μια πιθανότητα για μένα για το καλοκαίρι, όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα, η βασική μου σκέψη είναι ότι η ομάδα παίζει πάντα σε διεθνές επίπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα