Kάναντι: «Ο Ατρόμητος θα εξελίσσεται» (pic)

Kάναντι: «Ο Ατρόμητος θα εξελίσσεται» (pic)

Gazzetta team
Kάναντι: «Ο Ατρόμητος θα εξελίσσεται» (pic)

bet365

Ο Αυστριακός τεχνικός έγραψε το δικό του μήνυμα για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα του Περιστερίου.

Συνέχεια σχολιάζει την επικαιρότητα της ομάδας του. Κυρίως μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον Νταμίρ Κάναντι ο οποίος έγραψε το μήνυμά του.

«Είμαι ενθουσιασμένος με την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Ατρόμητο. Το ταξίδι μας άρχισε το καλοκαίρι του 2017 και είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω με την γεμάτη κίνητρο ομάδα μου. Τους προηγούμενους μήνες πετύχαμε πολλές αθλητικές προκλήσεις και μας περιμένουν ακόμα περισσότερες. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτή η ομάδα θα συνεχίσει να εξελίσσεται και είναι προετοιμασμένη για τους μελλοντικούς στόχους της»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα