Νέα αναβολή στην εκδίκαση Τελάντερ

Νέα αναβολή στην εκδίκαση Τελάντερ

Νίκος Αθανασίου
Νέα αναβολή στην εκδίκαση Τελάντερ

bet365

Η πλευρά του Ράσμους Τελάντερ δεν έσφιξε περισσότερο την θηλιά στον λαιμό του Παναθηναϊκού και η προσφυγή του Δανού στόπερ πήρε εκ νέου αναβολή για τις 2 Απριλίου.

Μπασκόνια - Μπάμπεργκ με προσφορά ημέρας*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και forzato cashout*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά την απόφαση για αφαίρεση βαθμών από την προσφυγή του Βέμερ και τις «καμπάνες» που αναμένονται από τα... μέτωπα των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ, η θηλιά σφίγγει τον λαιμό του Παναθηναϊκού ολοένα και περισσότερο. Έτσι, λοιπόν, η νέα αναβολή της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ δίνει μια μικρή ανάσα στο «τριφύλλι». Η πλευρά του Δανού αμυντικού προφανώς πήρε εγγυήσεις για κατάθεση χρημάτων έναντι των οφειλομένων και η υπόθεση πήρε νέα ημερομηνία για τις 2 Απριλίου.

Αναβολή πήρε και το αίτημα της πλευράς του Μίκαελ Εσιέν για ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα