Βίντεο από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας

Gazzetta team
Βίντεο από τις κάμερες των αποδυτηρίων της Τούμπας

bet365

Η νομική υπηρεσία του ΠΑΟΚ στο φάκελο του υπομνήματος, που κατέθεσε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Λίγκας, συμπεριέλαβε και βίντεο από το κλειστό κύκλωμα των αποδυτηρίων της Τούμπας.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αφού ενημερώθηκε τη Δευτέρα (19/3) για τις απαντήσεις του Γιώργου Κομίνη στα τρία ερωτήματα που του έθεσε ο δικαστής κ. Καποδίστριας, ολοκλήρωσε το φάκελο με τα δικά της στοιχεία και κατέθεσε νέο υπόμνημα.

Στα νέα στοιχεία συμπεριλαμβάνεται και οπτικό υλικό (βίντεο) από τις κάμερες ασφαλείας των αποδυτηρίων της Τούμπας. Εκεί, όπου αποδεικνύονται πολλά από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις δύο περίπου ώρες κατά τις οποίες οι δύο ομάδες περίμεναν την οριστική απόφαση του κ. Κομίνη.

Από τα βίντεο μπορεί να αποδειχθεί το πότε ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες από το διαιτητή, αν και πότε ο κ. Κομίνης κάλεσε τις δύο ομάδες να βγουν στον αγωνιστικό χώρο για να ολοκληρωθεί ο αγώνας και κατά πόσο υπήρχε κλίμα τρομοκρατίας εντός των αποδυτηρίων, που να επηρέασε στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Το ζητούμενο είναι αν ο δικαστής κ. Καποδίστριας θα λάβει υπόψιν του το οπτικό υλικό (βίντεο) που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πριν εκδώσει την πρωτόδικη απόφασή του, ίσως και κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα