Περιμένοντας την απάντηση της Αλ Αΐν για τα λεφτά του Μπεργκ

Περιμένοντας την απάντηση της Αλ Αΐν για τα λεφτά του Μπεργκ

Gazzetta team
Περιμένοντας την απάντηση της Αλ Αΐν για τα λεφτά του Μπεργκ

bet365

Η Αλ Αΐν δεν έχει πληρώσει την δόση που χρωστάει στον Παναθηναϊκό ο οποίος προσέφυγε στην FIFA. Προθεσμία μέχρι την Παρασκευή ζήτησε η ομάδα από το Άμπου Ντάμπι.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Γουόλσολ - Γουίγκαν αν σημειωθούν τα περισσότερα γκολ στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να περιμένει τα λεφτά της Αλ Αΐν με την ομάδα από το Άμπου Ντάμπι να μην έχει καταβάλλει εδώ και δύο μήνες την δόση των 725.000 ευρώ. Οι «πράσινοι» με τα οικονομικά προβλήματα να τον έχουν φτάσει στο γκρεμό προσέφυγαν στην FIFA ζητώντας να πάρει τα χρωστούμενα.

Η Αλ Αΐν ζήτησε προθεσμία μέχρι τη Παρασκευή για να απαντήσει πότε θα πληρώσει και αν δεν δώσει συγκεκριμένη ημερομηνία πληρωμής τότε η FIFA θα ενεργοποιήσει τη προσφυγή του τριφυλλιού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα