«Όχι» του Κοτσόλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού

«Όχι» του Κοτσόλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
«Όχι» του Κοτσόλη στην πρόταση του Παναθηναϊκού

bet365

Ο Παναθηναϊκός πρότεινε στον Στέφαλο Κοτσόλη και του πρότειναν μέρος των οφειλωμένων, ζητώντας «κούρεμα» του ποσού, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα να απαντά αρνητικά.

Ο Στέφανος Κοτσόλης δέσμευσε πριν από μερικές μέρες τους λογαριασμούς της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για ληξιπρόθεσμη οφειλή ύψους 63.000 ευρώ, με το συνολικό ποσό που του οφείλεται να φτάνει τις 80.000. Παράλληλα, έχει κάνει προσφυγή και για χρήματα σχετικά με τη εφορία.

Ο Παναθηναϊκός του πρότεινε να πάρει ένα μέρος του συνολικού ποσού και να προχωρήσει σε «κούρεμα» των υπολοίπων, την οποία ο Κοτσόλης δεν έκανε αποδεκτή. Η υπόθεσή του, λοιπόν, παραμένει ανοιχτή, μαζί με αρκετές ακόμα που έχουν φέρει τον Παναθηναϊκό με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα