Τα νέα μεγάλα στοιχήματα του Κάναντι

Τα νέα μεγάλα στοιχήματα του Κάναντι

Νίκος Μαρούδας
Τα νέα μεγάλα στοιχήματα του Κάναντι

bet365

Ο Αυστριακός τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο του Ατρόμητου και πλέον έχει μπροστά του νέες προκλήσεις που καλείται να φέρει σε πέρας με τους Περιστεριώτες

Παίξε νόμιμα τα αγαπημένα σου παιχνίδια καζίνο μέχρι τις 31/03/2018, μάζεψε πόντους και πλησίασε απίθανα έπαθλα*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το ημερολόγιο έγραφε 21 Ιουνίου όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Ατρόμητος ανακοίνωσε την συμφωνία του με τον Νταμίρ Κάναντι. Λίγες μέρες μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, οι Περιστεριώτες βρήκαν στο πρόσωπο του Αυστριακού τον τεχνικό εκείνον που θα έχτιζε τον νέο Ατρόμητο.

Έναν Ατρόμητο, ο οποίος ήθελε πολλές μεταγραφές και σε όλες τις θέσεις. Όταν έφτασε από την Αυστρία ο Κάναντι, στο ρόστερ των Περιστεριωτών οι περισσότεροι ήταν ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου και λίγοι εκείνοι που είχαν παραστάσεις από την Σούπερ Λιγκ. Τελικά οι μεταγραφές έγιναν και ένα ανταγωνιστικό σύνολο δημιουργήθηκε, το επόμενο στοίχημα του Κάναντι ήταν να κάνει αυτό το σύνολο, ομάδα.

Οι βαριές ήττες του καλοκαιριού έφεραν και τα πρώτα «σύννεφα» πάνω από τον νεαρό τεχνικό, αλλά Σπανός και Αγγελόπουλος δεν σταμάτησαν να τον στηρίζουν. Και σίγουρα, αυτή την ώρα θα αισθάνονται απόλυτα δικαιωμένοι με την επιλογή τους αυτή. Τελικά ο Κάναντι, άφησε όσους ήταν σίγουροι πως θα φύγει από την χώρα μας αποτυχημένος με την... όρεξη!

Όχι απλά έφτιαξε μια πραγματική ομάδα με όλη την σημασία της λέξης, αλλά κατάφερε να κάνει όλη την Ελλάδα για αρκετό καιρό να πιστέψει πως ήρθε η ώρα για μια ελληνική... Λέστερ. Ή για μια νέα Λάρισα, αν το θέλετε διαφορετικά. Τελικά, τα όνειρα του πρωταθλήματος σβήστηκαν περίπου στα μισά του δεύτερου γύρου κι αφού πρώτα διάφορα και αρκετά διαιτητικά λάθη σε σημαντικά παιχνίδια στέρησαν από τους Περιστεριώτες το πλασάρισμά τους στην πρώτη δυάδα.

Στον Ατρόμητο κινήθηκαν άμεσα και κατάφεραν να κρατήσουν στην ομάδα ίσως τον πιο επιτυχημένο τεχνικό της φετινής Σούπερ Λιγκ. Πλέον όμως γνωρίζει και ο ίδιος ο Αυστριακός πως έχει μπροστά του νέα στοιχήματα και νέες προκλήσεις που καλείται να φέρει σε πέρας...

Πάμε λοιπόν να δούμε τα νέα αυτά στοιχήματα του Αυστριακού...

1. Ο Κάναντι γνωρίζει και δεν έδειξε να τον ανησυχεί ιδιαίτερα, πως τη νέα σεζόν πολύ δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τους δύο δανεικούς της άμυνας. Ρισβάνης και Χατζηισαΐας είναι δυο αρκετά δύσκολες περιπτώσεις, που ο Ατρόμητος θα κάνει την προσπάθειά του, αλλά κατά πάσα πιθανότητα τη νέα σεζόν δεν θα βρίσκονται στο Περιστέρι. Για τον Ουάρντα δεν γίνεται καν λόγος, ο Αιγύπτιος θα αποχωρήσει, ενώ ορθάνοιχτο είναι και το μέλλον του Γιαννιώτη ο οποίος πιθανότατα θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό με τους ερυθρόλευκους να ενεργοποιούν την ρήτρα επιστροφή του που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Έτσι λοιπόν, ο Αυστριακός καλείται να αναζητήσει από τώρα κι όλας τέσσερις ποδοσφαιριστές σε θέσεις που φέτος πραγματικά είχε ό,τι καλύτερο υπήρχε στην Ελλάδα. Το ένα στοίχημα του είναι αυτό. Πρέπει να βρει ποδοσφαιριστές που θα κολλήσουν στην ήδη υπάρχουσα ομάδα, κάτι για το οποίο ο ίδιος παρουσιάστηκε σίγουρος πως θα το καταφέρει στις συζητήσεις που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας.

2. Δεύτερο και μεγαλύτερο σίγουρα στοίχημα του Κάναντι την νέα σεζόν είναι η Ευρώπη. Φέτος κατάφερε με τρομερή άνεση να επαναφέρει τον Ατρόμητο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον έχει μια τεράστια πρόκληση μπροστά του. Να βάλει τους Περιστεριώτες για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι αυτό, εντός κι εκτός ομάδας, όμως το πιστεύουν. Και το πιστεύουν πιο πολύ από κάθε άλλη φορά και αυτό είναι έργο Κάναντι!

3. Τρίτο και τελευταίο στοίχημα του Αυστριακού από το οποίο και ουσιαστικά θα κριθεί η παρουσία του του χρόνου τέτοια εποχή, είναι η πορεία του Ατρόμητου στο πρωτάθλημα. Πλέον ο 47χρονος τεχνικός έχει δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες σε διοίκηση και κόσμο. Όλοι θεωρούν πως η επόμενη χρονιά είναι και η πιο κρίσιμη για τον Ατρόμητο και τον Κάναντι. Αν δούμε από τους Περιστεριώτες μια ανάλογη ή ακόμα και καλύτερη πορεία από την φετινή, τότε και ο Αυστριακός θα έχει κερδίσει και αυτό το στοίχημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα