Σε γνωστά λημέρια Χαρίσης και Κίτσιου

Σε γνωστά λημέρια Χαρίσης και Κίτσιου

Σε γνωστά λημέρια Χαρίσης και Κίτσιου

bet365

Η διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων έδωσε την ευκαιρία στον Χάρη Χαρίση και τον Στέλιο Κίτσιου να βρεθούν σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται ως δανεικοί στο Βέλγιο με την Σιντ Τρούιντεν, είναι εδώ και λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη, έχουν συναντηθεί με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας, μεταξύ αυτών και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ σήμερα αποφάσισαν να βρεθούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Εκεί, είδαν τους πρώην συμπαίκτες τους, όσους έχουν απομείνει και δεν απουσιάζουν με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ δεν έχασαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποθεραπείας, καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα τραυματισμών.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την πλευρά του έδειξε να ενδιαφέρεται για την πορεία του δανεισμού τους στην Σιντ Τρούιντεν, που πλησιάζει προς το τέλος του, ανοίγοντας για πρώτη φορά την κουβέντα περί επιστροφής τους το καλοκαίρι και πάλι στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα