Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς διεθνείς και Βαρέλα

Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς διεθνείς και Βαρέλα

Gazzetta team
Επιστροφή στο γήπεδο χωρίς διεθνείς και Βαρέλα

bet365

Χωρίς τους διεθνείς και με τον Φερνάντο Βαρέλα να παραμένει εκτός, λόγω του γνωστού προβλήματος στη μέση, ξεκίνησαν από σήμερα Τρίτη (20/3) οι προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι διεθνείς ενσωματώθηκαν στις Εθνικές τους ομάδες. Οι υπόλοιποι πέρασαν τρεις μέρες χαλάρωσης κι επέστρεψαν στη Νέα Μεσημβρία. Η δουλειά για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν συνεχίζεται με τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο γήπεδο.

Η προπόνηση της Τρίτης περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα, τεχνικής ανάλογα με τη θέση του κάθε ποδοσφαιριστή και τακτικής συμπεριφοράς.

Ο Φερνάντο Βαρέλα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με θεραπεία στο γυμναστήριο και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Την Τέταρτη (21.03) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 11:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα