Το stop στη διάταξη, «μαυρίζει» περισσότερο τον ουρανό του Παναθηναϊκού!

Το stop στη διάταξη, «μαυρίζει» περισσότερο τον ουρανό του Παναθηναϊκού!

Το stop στη διάταξη, «μαυρίζει» περισσότερο τον ουρανό του Παναθηναϊκού!

Tα... μαύρα σύννεφα πάνω από τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό της διοικητικής ανυπαρξίας Αλαφούζου, συνεχώς πυκνώνουν και πλέον ακόμη κι αυτά τα σενάρια που πριν από μερικούς μήνες φάνταζαν ακραία πλέον μοιάζουν ιδιαίτερα πιθανά.

Το... πράσινο καράβι συνεχίζει την πορεία προς τα βράχια ακυβέρνητο. Χωρίς καπετάνιο να βγει μπροστά και να ηγηθεί, το ναυάγιο μοιάζει πλέον θέμα χρόνου. Άλλωστε σε καμία περίπτωση ο τρόπος που λειτουργεί εκτός αγωνιστικών χώρων η ΠΑΕ δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση τον κραταιό σύλλογο. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα για τους «πράσινους» αν τελικά επιβεβαιωθεί η πληροφορία πως δεν θα ενσωματωθεί στον Κανονισμό Αδειοδότησης της ΕΠΟ, διάταξη της UEFA, με την οποία στον Παναθηναϊκό είχαν την ελπίδα για περίοδος χάριτος και επιτήρησης, χρονικής διάρκειας 3 ετών, από την στιγμή που θα κρίνονταν αναγκαίο κάτι τέτοιο λόγω ειδικών συνθηκών.

Υπό τον φόβο δικαστικών... περιπετειών, μιας και απαγορεύεται αλλαγή και τροποποίηση κανονισμού εν μέσω της αγωνιστικής περιόδου και λίγα 24ωρα πριν την κατάθεση των φακέλων, στην ΕΠΟ δεν σκοπεύουν να κάνουν οποιαδήποτε κίνηση που θα... διευκόλυνε τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ που θα προσδοκούσε κάτι ανάλογο. Αυτό σημαίνει πως ως τις 31 Μαρτίου, στον Παναθηναϊκό πρέπει να έχει εξοφλήσει (ή να προβεί σε διακανονισμούς) όλες τις οφειλές που είχε ως τις 31/12/2017.

Γίνεται κατανοητό ότι η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο στο «τριφύλλι» και τις επόμενες ημέρες θα ενταθούν ακόμη περισσότερο οι όποιες προσπάθειες σωτηρίας, αν και πλέον με μια ηγεσία-φάντασμα ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να περιμένει καλύτερες μέρες στο συγκεκριμένο ζήτημα. Βέβαια επειδή μιλάμε για ένα τεράστιο μέγεθος όπως είναι ο Παναθηναϊκός και οι πάντες καταλαβαίνουν τι σημαίνει και μόνο η... σκέψη για υποβιβασμό γίνεται κατανοητό ότι ακόμη πιο εντατικά από δω και στο εξής όλοι οι φορείς θα προσπαθήσουν έστω και στο... 90' να βρεθεί μια λύση.

Best of internet