Η «φιλολογική» περίπτωση του Τσεχ

Η «φιλολογική» περίπτωση του Τσεχ

Γιώργος Ντυμένος
Η «φιλολογική» περίπτωση του Τσεχ

bet365

Ο Αυστριακός στόπερ ενδέχεται να μην συνεχίσει στην Αλτάχ και λόγω αυτού στην Αυστρία, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να απασχολήσει τον Ατρόμητο
Ο Νταμίρ Κάναντι έμεινε στον Ατρόμητο και αυτόματα, η αγορά της Αυστρίας θα παραμείνει σε πρώτο πλάνο για την ομάδα του Περιστερίου. Αλλωστε τον Γενάρη «ψώνισε» από εκεί, αφού ήρθαν οι Σάκιτς, Μπρούνο.
Πάμε στα νεότερα τώρα. Το καλοκαίρι φαντάζει ως πάρα πολύ πιθανό ότι στο Περιστέρι θα κινηθούν για στόπερ. Ο Ρισβάνης κάνει εξαιρετική σεζόν και «φωτογραφίζεται» η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Αυτόματα από τον Ατρόμητο θα βγουν στην αγορά για κεντρικό αμυντικό και κάπου εδώ στο κάδρο μπαίνει το όνομα του Μπένετικτ Τσεχ.
Πρόκειται για τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της Αλτάχ, που θεωρείται «κολόνα» στην ομάδα του και συνεργάστηκε με τον Κάναντι στην τριετία 2013-216, διάστημα όπου ο 47χρονος κόουτς είχε τα «ηνία» της. Οπως αναφέρουν στη χώρα του, ο Αυστριακός παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη μία σεζόν, είναι πιθανό να αποχωρήσει, καθώς μετά από μία οκταετία στον σύλλογο, έχει και εκείνος μπει σε σκέψεις ώστε να αναζητήσει την τύχη του κάπου αλλού. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι τέθηκε επί τάπητος η πιθανότητα να παραχωρηθεί σε ομάδες της δεύτερης γερμανικής κατηγορίας που κινήθηκαν για λογαριασμό του, αλλά τελικά το θέμα του δεν προχώρησε. Προφανώς τα όσα αναφέρουν στην πατρίδα των Κένεντι-Τσεχ απορρέουν από την παλαιότερη συνεργασία τους αλλά παράλληλα, έχουν να λένε πως αν τελικά τεθεί ζήτημα αποχώρησης του παίκτη από την Αλτάχ – για την ιστορία δεν πάει καλά στο πρωτάθλημά της και ενδέχεται να προχωρήσει σε αλλαγές – τότε η Ελλάδα θα «παίξει» ως πιθανός επόμενος προορισμός του.
Επί του παρόντος τα πάντα είναι σε υποθετικό-φιλολογικό-θεωρητικό επίπεδο, αλλά το όνομα του Τσεχ ίσως μας απασχολήσει και ουσιαστικά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα