Τα... θέλω του Βασιλειάδη για την λειτουργία των δικαιοδοτικών οργάνων

Δημήτρης Τομαράς
Τα... θέλω του Βασιλειάδη για την λειτουργία των δικαιοδοτικών οργάνων

bet365

Ένα από τα βασικά θέματα που έχουν απασχολήσει το Υφυπουργείο Αθλητισμού είναι και η ταχύτητα απονομής δικαιοσύνης αλλά και ο τρόπος λειτουργίας των αρμόδιων οργάνων του 2018. Ποιο το πλάνο Βασιλειάδη.
Όπως έχει δηλώσει προ ημερών ο κ. Βασιλειάδης ήταν ικανοποιημένος από το ότι δικάζουν πλέον τακτικοί δικαστές όμως δεν του αρέσουν οι διαρκείς αναβολές που ζητούν και παίρνουν οι ομάδες ή που δίνονται γενικότερα και έτσι υπάρχουν αποφάσεις που κάνουν ακόμα και έναν μήνα και πλέον για να βγουν. Θέλει να μικρύνουν οι διαδικασίες και να δίνεται μόνο μία αναβολή.
Επίσης αυτήν την στιγμή υπάρχουν τρεις βαθμίδες αθλητικής δικαιοσύνης. Το Πειθαρχικό της Λίγκας, η Εφέσεων της ΕΠΟ και μετά το Διαιτητικό Δικαστήριο της ελληνικής Ομοσπονδίας. Ο κ. Βασιλειάδης όπως επίσης έχει αναφέρει θα ήθελε μόνο δύο βαθμίδες απονομής αθλητικής δικαιοσύνης και πιο κοντά στα πρότυπα του εξωτερικού αλλά και των FIFA / UEFA. Σε μία τέτοια περίσταση θα υπάρχει μόνο πρώτος βαθμός και έφεση. Βέβαια παραδέχθηκε πως κάτι τέτοιο δεν είναι τόσο απλό και εύκολο να γίνει. Ωστόσο φαίνεται πως σε αυτά τα δύο σκέλη θα επιμείνει το Υφυπουργείο Αθλητισμού. Όπως επίσης και στην περαιτέρω αυστηροποίηση του κανονιστικού πλαισίου και σε έναν πιο... σκληρό Πειθαρχικό Κώδικα για το 2018.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα