Μασούρας: «Κίνητρο η κλήση μου στην Ελπίδων»

Μασούρας: «Κίνητρο η κλήση μου στην Ελπίδων»

Gazzetta team
Μασούρας: «Κίνητρο η κλήση μου στην Ελπίδων»

bet365

Ο νεαρός μίλησε για την πορεία της Λάρισας, αλλά και το όνειρο να φορέσει τη φανέλα της «γαλανόλευκης»

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ

Για την κλήση του στην Εθνική Ελπίδων αλλά και την πορεία της Λάρισας, μίλησε ο Γιάννης Μασούρας στην εφημερίδα «Ελευθερία».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
«Είμαι χαρούμενος για την κλήση μου. Την περίμενα εδώ και καιρό εκπληρώνοντας το μισό όνειρό μου γιατί το άλλο μισό είναι να κληθώ στην εθνική ομάδα των Ανδρών. Αυτό πιστεύω είναι το όνειρο κάθε Έλληνα ποδοσφαιριστή και μου δίνει κίνητρο η κλήση στην Ελπίδων να δουλέψω ακόμα περισσότερο».
Πιστεύεις ότι δικαιώθηκες για τη φετινή σου απόδοση;
«Φέτος πήγα καλά αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα. Δεν σταματάω εδώ, θα συνεχίσω με τους ίδιους ρυθμού, να δουλεύω και να παίξω ακόμα καλύτερα βοηθώντας την ΑΕΛ με την οποία έχω συμβόλαιο μέχρι το 2020. Θέλω πάντα το κάτι παραπάνω και με την ομάδα μου και με την εθνική. Πάντα μετά από κάθε επιτυχία βάζω στόχο την επόμενη».
Πιστεύεις ότι μπορείς να είσαι στην ενδεκάδα της Εθνικής Ελπίδων;
«Είναι η πρώτη μου κλήση και είναι θέμα του προπονητή Αντώνη Νικοπολίδη. Αυτό που θα κάνω είναι αν με επιλέξει να τα δώσω όλα για να βοηθήσω το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».
Και για την ΑΕΛ ποιοι είναι οι στόχοι;
«Μαθηματικά ακόμα δεν έχουμε σωθεί, πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τον αρχικό στόχο που ήταν η κατάκτηση μιας θέσης από τη 5η έως τη 10η στο πρωτάθλημα. Το βάρος όμως πέφτει στο κύπελλο Ελλάδας που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η ΑΕΛ σ’ αυτό τον θεσμό θέλει να διακρίνεται. Όλα τα παιδιά θέλουμε να φθάσουμε στον τελικό και γι’ αυτό θα δουλέψουμε. Έχουμε κερδίσει τον πρώτο αγώνα και θα τα δώσουμε όλα στο ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό με την ΑΕΚ. Ελπίζω ότι δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι μας».
Ο νέος προπονητής ο Σωτήρης Αντωνίου εφάρμοσε το 3-5-2 στο πρώτο φιλικό με τον Λεβαδειακό . Πώς το σχολιάζεις;
«Νομίζω ότι η ΑΕΛ έχει ικανούς παίκτες να ανταποκριθούν σε κάθε σύστημα που κάνει ο προπονητής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα