Ανιγκό: «Δεν έχω νιώσει σε κίνδυνο»

Gazzetta team
Ανιγκό: «Δεν έχω νιώσει σε κίνδυνο»

bet365

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού μίλησε στο France Football για το ελληνικό πρωτάθλημα
Στη στήλη του France Football «Συνέντευξη με SMS» μίλησε ο Ζοσέ Ανιγκό, με αφορμή την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα. Οπου ο κόουτς του Λεβαδειακού τόνισε πως δεν αισθάνθηκε να απειλείται.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΕΙΠΕ
-Η FIFA απειλεί με αποβολή την Ελλάδα καθώς «το πρωτάθλημά της είναι πολύ βίαιο». Ισχύει πως η κατάσταση είναι τόσο επικίνδυνη;
-Ειλικρινώς, από τότε που είμαι στην Ελλάδα, δεν έχω νιώσει ούτε μια φορά να βρίσκομαι σε κίνδυνο. Παίξαμε με τον Ολυμπιακό, δεν ένιωσα καμία επιθετικότητα.
-Άρα λέτε πως η φήμη που υπάρχει για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υπερβολική;
-Το πρωτάθλημα είναι καθ’ όλα κανονικό, σύμφωνα με όσα έχω ζήσει στη Γαλλία. Όντως η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, κατά τη διάρκεια του αγώνα, είναι «καυτή», όχι όμως πιο «καυτή» σε σχέση με τα ματς της Μαρσέιγ, της Σεντ Ετιέν ή της Λανς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα