Βασιλειάδης: «Μία ομορφιά 40 χρόνων θα την φτιάχναμε σε 6 μήνες;»

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Μία ομορφιά 40 χρόνων θα την φτιάχναμε σε 6 μήνες;»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τόνισε ότι δεν δέχεται να μηδενίζεται το έργο και η προσπάθεια που έχει γίνει για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι είπε για τον Ιβάν Σαββίδη.

Μιλώντας στην Δίκη στον ΣΚΑΪ ο κ. Βασιλειάδης επισήμανε για:

Τον Βαγγέλη Γραμμένο: Με τον κύριο Γραμμένο έχουμε μια εξαιρετική συνεργασία. Προσπαθεί μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες και το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Εχει την πλήρη στήριξη και των διεθνών οργάνων και την δική μας. Προφανώς θέλουμε περισσότερα πράγματα και θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να τα κάνει.

Το τι έχει γίνει στην θητεία του και επί ΣΥΡΙΖΑ στο ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό: Το τι έχουμε πετύχει 3 χρόνια δεν δέχομαι να το μηδενίζει κανείς. Εχουμε καταφέρει πράγματα που μια τριετία πριν ήταν ζητούμενα. Πιστεύετε πως αυτή την ομορφιά των 40 ετών θα την φτιάχναμε σε έξι μήνες;

Τον Σαββίδη: Ο κύριος Σαββίδης δεν ανδρώθηκε επιχειρηματικά από τον ΣΥΡΙΖΑ. 'Η θα καταλογίζετε κάτι συγκεκριμένο ή δεν θα αφήνετε να αιωρείται κάτι. Αντιδράσαμε ακαριαία για τον φίλο μας όπως τον λέτε και καταδικάσαμε άμεσα την ενέργειά του.
Τις καταγγελίες εξαγοράς ψήφων στις εκλογές της ΕΠΟ: Προφανώς η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.Υπάρχουν διάφορες καταγγελίες στον χώρο του ποδοσφαίρου. Θα επεκτείνουμε το τμήμα της αθλητικής βίας. Και θα το κάνουμε αθλητικής βίας και αθλητικού εγκλήματος. Η λογική μας είναι γνωστή. Όλα στο φως.
Τον Νόμο Κοντονή: Είχε εξαιρετικά σημεία μέσα ο Νόμος Κοντονής και είχε και ζητήματα.
Το γιατί μίλησε με τον Μποροβήλο σε συνάντηση με τους 12 που έχει καταδικαστεί σε πρωτοβάθμιο βαθμό για 3 στημένα ματς: Επίσημος συνομιλητής μου δεν είναι κανένας. Εκανα μια πρόσκληση στους προέδρους της ΠΑΕ για να ανακοινώσω τις αποφάσεις μας. Εμείς τα φέρνουμε τα κολλήματα. Θυμάστε και την περίπτωση του Ολυμπιακού και του Λεβαδειακού και του Ατρομήτου και του συμβούλου της Ομοσπονδίας.
Τους κανόνες: Έχουμε σκληρούς κανόνες που κατά γενική ομολογία τηρούνται έναντι όλων. Ολοι έχουν περάσει φέτος από την δικαιοσύνη! Έχουμε λοιπόν τους τακτικούς δικαστές και όλοι έχουν τιμωρηθεί. Ο ΠΑΟΚ στον πρώτο γύρο τον έπαιξε κεκλεισμένων των Θυρών. Η ΑΕΚ είχε πέντε ματς χωρίς κόσμο. Ο Ολυμπιακός επίσης έπαιξε ματς χωρίς κόσμο.
Τους παράγοντες: Αυτήν την στιγμή οι παράγοντες του ποδόσφαιρου δεν αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο ως επένδυση. Μέσα από το ποδόσφαιρο ο καθένας από την μεριά του προσπαθεί να καλύψει τα δικά του εγώ τα δικά του θέλω, χωρίς να τον ενδιαφέρει τίποτα. Υπάρχει ιδιαίτερη διαπλοκή. Δεν αποδέχομαι από κανέναν τον ισχυρισμό ότι δεν έχουν γίνει πράγματα. Προφανώς και θα γίνουν ακόμα περισσότερα.
Τα στημένα παιχνίδια: Ενα μόνο θα πω για τα στημένα παιχνίδια. Ενας φάκελος ήρθε μόνο φέτος από την SportRadar για τα στημένα παιχνίδια. Είναι λιγότεροι από είκοσι φάκελοι στην Football League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα