Ο Βασιλειάδης ζητάει εγγυήσεις και συναίνεση και από τους μεγάλους!

Δημήτρης Τομαράς
Ο Βασιλειάδης ζητάει εγγυήσεις και συναίνεση και από τους μεγάλους!

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το πλαίσιο της επαφής του με τους 4 μεγάλους, ωστόσο και από εκείνους θα ζητήσει εγγυήσεις και υπογραφές.
Ο κ. Βασιλειάδης πριν την Παρασκευή (σ.σ. όπου υπάρχει το deadline των FIFA / UEFA) σε συνεργασία με ΕΠΟ και Super League θα βγάλει ένα έγγραφο με βασικές τρεις δέσμες μέτρων που θα ζητήσει να υπογράψουν άπαντες. Σε αυτούς και οι 4 μεγάλοι, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Από τις 4 μεγάλες ομάδες θα ζητήσει εγγυήσεις αλλά και συναίνεση. Θυμίζουμε πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν τοποθετηθεί κατά του... λουκέτου ενώ ο ΠΑΟΚ δεν υπήρξε ξεκάθαρος στο θέμα αυτό. Θα πρόκειται λοιπόν για ένα έγγραφο το οποίο θα δοθεί από την Λίγκα στους συλλόγους και που θα έχει τις ομάδες με αλφαβητική σειρά και με τα σήματά τους και δίπλα θα βάζουν τις υπογραφές τους. Θα περιλαμβάνει το σκέλος των κανόνων ασφαλείας στα γήπεδα με την μετατόπιση ευθυνών στις ομάδες και τους υπεύθυνους ασφαλείας, την αυστηροποίηση του Πειθαρχικού Κώδικα για το 2018 αλλά και το σκέλος που επιμένει ο κ. Βασιλειάδης.
Σε δύο περιπτώσεις επεισοδίων να υπάρχει υποβιβασμός και να μην παίρνει αδειοδότηση η ομάδα! Ακόμα θα γίνεται αναφορά και σε ποινές και κυρώσεις για εμπρηστικές και προκλητικές δηλώσεις που επιφέρουν προβλήματα και για την διαιτησία αλλά και για την βία. Σχετικά με το ζήτημα της επαφής Βασιλειάδη με τους μεγάλους ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο το πως θα τα πουν. Υπάρχει και η εκδοχή να γίνουν συναντήσεις χωριστές με κάθε έναν σύλλογο (σ.σ. και όχι όλοι μαζί όπως είχε διαρρεύσει αρχικά). Αυτό ίσως ξεκαθαρίσει μέχρι την Τρίτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα