«Ο Στόουκς του Απόλλωνα είχε μεγαλύτερο ταλέντο από τον Ρόμπι Κιν»

«Ο Στόουκς του Απόλλωνα είχε μεγαλύτερο ταλέντο από τον Ρόμπι Κιν»

bet365

Ο Ιρλανδός προπονητής ακαδημιών, Τζον Μπόλγκερ χαρακτήρισε τον Άντονι Στόουκς ως το σπουδαιότερο ταλέντο που έχει βγάλει η Ιρλανδία τα τελευταία χρόνια!

Ο Τζον Μπόλγκερ θεωρείται ειδικός στην ανεύρεση ταλέντων έχοντας αναδείξει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν καριέρα στο Νησί. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος τα τελευταία 20 χρόνια προπονεί εκκολαπτόμενους αστέρες στο Δουβλίνο αναφέρθηκε στον νυν φορ του Απόλλωνα Σμύρνης.

«Ο Στόουκς είναι ο πιο ταλαντούχος νέος που έχει βγάλει αυτή η χώρα. Μπορεί να μην έφτασε στο επίπεδο του Ρόμπι Κιν, αλλά διέθετε μεγαλύτερο ταλέντο.

Είχε δύο τρομερά πόδια, φανταστική κεφαλιά και ποδοσφαιρικό μυαλό. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που πρέπει να κάνει για να γίνει γίνεις ποδοσφαιριστής. Πρέπει να ακούς και να δέχεσαι νέες ιδέες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα