Πολυτιμότερος όλων ο Φερνάντο Βαρέλα

Πολυτιμότερος όλων ο Φερνάντο Βαρέλα

Gazzetta team
Πολυτιμότερος όλων ο Φερνάντο Βαρέλα

bet365

Ο Φερνάντο Βαρέλα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης για το μήνα Φλεβάρη, στην καθιερωμένη ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Την περσινή σεζόν μπορεί να άργησε να βρει τα πατήματά του αλλά σταδιακά ανέβασε την απόδοσή του και στο φινάλε της σεζόν κατάφερε να μπει στην κουβέντα για το κορυφαίο στόπερ του πρωταθλήματος. Φέτος αυτή η κουβέντα ξεκινάει με το όνομά του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αποτελεί τον ηγέτη της άμυνας του Δικεφάλου. Ανίκητος σε έδαφος και αέρα, με σωστές τοποθετήσεις και καίριες επεμβάσεις, με αστείρευτο πάθος και αυταπάρνηση.

Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τον Φεβρουάριο δεν περιορίστηκε μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα. Συνέβαλε τα μέγιστα και στο επιθετικό κομμάτι σκοράροντας κόντρα στην ΑΕΛ, θέτοντας παράλληλα και ισχυρή υποψηφιότητα για τον πανηγυρισμό της χρονιάς, και δημιουργώντας το ένα από τα δύο τέρματα του Πρίγιοβιτς στα Γιάννενα.

Στην ψηφοφορία του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ο Βαρέλα κέρδισε τις προτιμήσεις του κοινού και ποσοστό 44,29% και αναδείχθηκε 11888 MVP Φεβρουαρίου, κατακτώντας τον πρώτο του ατομικό τίτλο στον Δικέφαλο.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια , που έκανε τα πάντα τον Φεβρουάριο, ανταποκρινόμενος σε ότι του ζητήθηκε από το τεχνικό τιμ, ενώ τρίτος τερμάτισε ο Δημήτρης Πέλκας , που επιβεβαίωσε πως φέτος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα