Μουσλίμοβιτς: «Κλέβουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

Μουσλίμοβιτς: «Κλέβουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μουσλίμοβιτς: «Κλέβουν το πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς τοποθετήθηκε γύρω από όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην πρώην ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, ενώ τάχθηκε ανοικτά υπέρ του Ιβάν Σαββίδη.

Ο αγαπημένος της «ασπρόμαυρης» εξέδρας έκανε λόγο για «πολιτική στο ποδόσφαιρο», μίλησε για την επένδυση του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε στον «πόλεμο» που δέχεται η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βόσνιος πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ στο «Metropolis 95.5»:

Το πρώτο του σχόλιο για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν: «Θα χρειαστώ τρεις μέρες αν κάτσω να μιλήσω για αυτά που βιώνω με τον ΠΑΟΚ, αυτά που συμβαίνουν. Όταν ήμουν εκεί και τα ζούσα, δεν με πίστευαν. Τώρα που συμβαίνουν, δεν θέλουν καν να ακούσουν, δεν υπάρχει άθλημα, έχουν σκοτώσει το ποδόσφαιρο. Υπάρχει πολιτική στο ποδόσφαιρο, υπάρχουν τόσα πολλά που θα μπορούσα να πω».

Για το αν αυτό το πρωτάθλημα το «έκλεψαν» από τον ΠΑΟΚ: «Συμφωνώ με την άποψη πως κλέβουν ένα πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, αυτό μπορεί να το δει μέχρι ένα μικρό παιδάκι. Κατανοώ αυτό που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης, είναι πολλά τα χρόνια που συνέβαιναν διάφορα και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Ακουγε ανθρώπους να του λένε όχι μην το κάνεις, δεν χρειάζεται να αντιδράσεις. Αν το αφήσεις και είσαι τίμιος και δίνεις το αίμα σου για τη φανέλα, την ομάδα, την οικογένεια σου, όταν ζεις από αυτό και προσπαθείς να υπερασπιστείς την δουλειά σου και τα παιδιά σου τότε είναι λυπηρό να βλέπεις να μην σε αφήνουν να κερδίσεις αυτό που μπορείς. Εχει κάνει τεράστια επένδυση στον ΠΑΟΚ, θα μπορούσα να αντιδράσω και εγώ έτσι, δεν παίζει με το χρόνο του και όταν αγαπάς πάρα πολύ τότε προσπαθείς να το προστατεύσεις. Είναι πολύ λυπηρό αυτό που συνέβη στον ΠΑΟΚ».

Για τα χτυπήματα που δέχεται κ. Σαββίδης από παντού: «Αυτό συμβαίνει όταν πας να διεκδικήσεις μια γυναίκα και κάποιος άλλος βάζει όλη τη δύναμή του για να μην τα καταφέρεις. Πραγματικά ξεχνάμε ότι είναι ένα άθλημα, ο Σαββίδης αγαπάει τον ΠΑΟΚ, έχει επενδύσει στην ομάδα. Ολοι ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ γιατί τον φοβούνται, δεν ασχολούνται με τις δικές τους ομάδες και δεν αφήνουν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κάποιοι βλέπουν 5 χρόνια μπροστά για να κάνουν τις κινήσεις τους, δεν είναι ποδόσφαιρο αυτό. Είναι κρίμα που στον ΠΑΟΚ υπάρχει ένα αφεντικό που μπορεί να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα και τα πράγματα είναι έτσι για να μην αλλάξει τίποτα στο ποδόσφαιρο.

Δεν μπορώ να αλλάξω ούτε εγώ το ποδόσφαιρο, ούτε ο ίδιος ο Σαββίδης. Το θέμα έχει πάει πιο ψηλά. Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις, τώρα που ο ΠΑΟΚ μεγαλώνει συναντά και τα μεγαλύτερα προβλήματα. Θα έπρεπε να μεγαλώσει ο ανταγωνισμός και όμως τα καταστρέφουν όλα και δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ να πάει μπροστά, ο οποίος έχει τόσο κόσμο, τους πιο φανατικούς οπαδούς ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη και είναι τεράστιο κλαμπ».

Για το τι θα έλεγε στον Σαββίδη για τη συνέχεια: «Δεν θα πω εγώ στον Σαββίδη τι να κάνει, είμαι σίγουρος ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει και πώς να το πετύχει. Για μένα θα μπορούσε να είναι παππούς μου, το μόνο που θα του έλεγα είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με τεράστιο κόσμο, είμαστε όλοι στο πλευρό του και να παραμείνει δυνατός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα