Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!

Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!

Νίκος Αθανασίου
Αφαίρεση βαθμών στον Παναθηναϊκό για τον Βέμερ!

bet365

Ακόμη μία ντροπή για τον Παναθηναϊκό επί διοίκησης Γιάννη Αλαφούζου, καθώς η ΕΠΟ ανακοίνωσε την αφαίρεση τριών βαθμών από το «τριφύλλι» για τις οφειλές στον Γενς Βέμερ, μια ποινή που δεν ενεργοποιείται άμεσα και δίνει χρόνο στους «πράσινους» να την γλιτώσουν!

Η απόσταση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Γενς Βέμερ ήταν χαοτική, όπως ήταν γνωστό από την Κυριακή, και την Δευτέρα «έσκασε» η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου της ΕΠΟ για την αφαίρεση τριών βαθμών από το «τριφύλλι». Γεγονός που συνιστά ακόμη μία ντροπή, προφανώς την μεγαλύτερη, για την διοίκηση του Γιάννη Αλαφούζου στην «πράσινη» ΠΑΕ. Ο Παναθηναϊκός οφείλει 600.000 ευρώ στον Γερμανό μπακ, ωστόσο, έχει ακόμη περιθώριο να γλιτώσει την ποινή αυτή.

Όπως γίνεται γνωστό από την ανακοίνωση της απόφασης, η ΕΠΟ επιβάλλει την ποινή αφαίρεσης αλλά δεν την ενεργοποιεί. Επί της ουσίας για να ενεργοποιηθεί το -3 θα πρέπει να γίνει νέο δικαστήριο, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει χρόνο να βρει εξωδικαστικό συμβιβασμό με τον εκπρόσωπο του παίκτη για να την... γλιτώσει έστω και την δωδεκάτη ώρα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α' Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα