Αρχηγοί των ομάδων της Superleague: «Αναγκαίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα» (pics)

Gazzetta team
Αρχηγοί των ομάδων της Superleague: «Αναγκαίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα» (pics)

bet365

H διοίκηση του ΠΣΑΠ συναντήθηκε τους αρχηγούς των συλλόγων της Superleague Σουρωτή τη Δευτέρα (19/3), επ' αφορμή της διακοπής του πρωταθλήματος και του αβέβαιου μέλλοντός του.

Τα γεγονότα που απασχολούν το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αφήνει αμέτοχους τους παίκτες των ομάδων, αφού αυτοί πρωτίστως ζημιώνονται από την αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Έτσι, με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, η διοίκηση του συνδέσμου συναντήθηκε με τους αρχηγούς των συλλόγων, ώστε να συζητήσουν τις εξελίξεις.

Μετά τη συνάντηση, οι συμμετέχοντες προχώρησαν στην παρακάτω κοινή δήλωση:

«Η Διοίκηση του Π.Σ.Α.Π. και οι αρχηγοί των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, σε προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν σήμερα, στα γραφεία του Συνδέσμου, ασχολήθηκαν με όλες τις σοβαρές εξελίξεις που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινή διαπίστωση όλων ήταν η αναγκαιότητα της συνέχειας του πρωταθλήματος, η με κάθε τρόπο διαφύλαξη της προσωπικής, αθλητικής και επαγγελματικής υπόστασης του ποδοσφαιριστή, αλλά και η κατά προτεραιότητα κατανόηση από όλους ανεξαιρέτως τους εμπλεκόμενους στο ελληνικό ποδόσφαιρο της καταλυτικής συμβολής του ποδοσφαιριστή στην εξασφάλιση του παρόντος και του μέλλοντος του».

Κατά τα λοιπά, όλοι οι συμμετέχοντες στη συνάντηση επιφυλάσσονται για τις επόμενες κινήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα