Έντονο φλερτ Ατρόμητου – Γαρουφαλιά

Νίκος Μαρούδας
Έντονο φλερτ Ατρόμητου – Γαρουφαλιά

bet365

Σε συζητήσεις με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά βρίσκεται ο Ατρόμητος, ο οποίος θέλει να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή ως ελεύθερο το καλοκαίρι. Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις.

Ντονκάστερ - Μπράντφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η φετινή χρονιά για τον Ατρόμητο είναι άκρως επιτυχημένη και οι Περιστεριώτες θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτή την σεζόν και για τον λόγο αυτό έχουν βάλει μπρος τις μηχανές στο μεταγραφικό κομμάτι. Μπορεί ακόμα η παραμονή του Νταμίρ Κάναντι να μην έχει σιγουρευτεί, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι, αλλά οι πρώτοι στόχοι έχουν ήδη εντοπιστεί.

Ένας από αυτούς είναι και ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς. Μάλιστα, η περίπτωσή του είναι και πιο προχωρημένη από οποιαδήποτε άλλη. Ο Ατρόμητος, εδώ και αρκετό καιρό του έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του, με τον ποδοσφαιριστή να μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα επιθυμεί μιας και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σύμμαχος του Ατρόμητου στην υπόθεση αυτή είναι η δεδομένη απόφαση του ποδοσφαιριστή να μην ανανεώσει με την ομάδα των Ιωαννίνων. Για τον λόγο αυτό οι δυο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις είναι σε αρκετά καλό δρόμο. Ακόμα δεν μπορούμε να μιλάμε για τελειωμένη μεταγραφή, ωστόσο οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ της υλοποίησής της, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ίσως και μέχρι τα μέσα του επόμενου μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα