Πρίγιοβιτς: «Μοναδικός υπεύθυνος για όσα έγιναν ο Κομίνης» (pic)

Πρίγιοβιτς: «Μοναδικός υπεύθυνος για όσα έγιναν ο Κομίνης» (pic)

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, αναφέρθηκε κι αυτός στα γεγονότα της Τούμπας, ενώ όπως έγραψε οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να βγουν στο γήπεδο για να τελειώσει το ντέρμπι.

Άουε - Γρόιτερ Φιρτ! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ο Σέρβος επιθετικός του ΠΑΟΚ, μέσω του Instagram, υποστήριξε ότι ο Γιώργος Κομίνης άλλαξε τρεις φορές την απόφασή του για το γκολ του Βαρέλα, είπε ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήθελαν να βγουν στο γήπεδο για να τελειώσει το ματς, ενώ τόνισε ότι τα αποτελέσματα πρέπει να κρίνονται στο χορτάρι.

Πιο αναλυτικά:

«Πως είναι δυνατόν να δίνει γκολ και μετά από πέντε λεπτά να αλλάζει απόφαση, δίνοντας offside. Πιστεύει ότι αυτός εφηύρε το ποδόσφαιρο. Πρέπει το VAR να χρησιμοποιηθεί στην Super League. Με ποιο δικαίωμα ο διαιτητής αλλάζει τρεις φορές απόφαση; Ίσως πιστεύει ότι δεν χρειάζεται να ακολουθεί τους κανόνες. Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τα όσα έγιναν και πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Κανένας παίκτης του ΠΑΟΚ ή της ΑΕΚ δεν κινδύνευσαν ή φοβήθηκαν οποιαδήποτε στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι (οι παίκτες της ΑΕΚ) ήθελαν να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά κάποιος τους είπε να μην επιστρέψουν στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα πρέπει να κρίνονται στο χορτάρι, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αλλιώς είμαστε όλοι χαμένοι».

How its possible to give a Goal and after 5 min to decide to change for Offside? Does the Ref think he invented FOOTBALL? I believe that VAR should be immediately used in Greek football and PAOK is the team that asked for it. Which right had the referee to change his decision 3 times ? Maybe he thinks that he don't need to follow the rules!!! THE REF. IS THE ONLY REASON FOR WHAT HAPPENED ON THE PITCH AND HE NEEDS TO TAKE RESPONSABILITY FOR THIS!!! NO PLAYER OF PAOK OR AEK WAS IN DANGER OR FELT FRIGHTENED AT ANY TIME!!! I'M SURE THEY WANTED TO FINISH THE GAME UNTIL THE END BUT SOMEBODY TOLD THEM NOT TOO RETURN ON THE PITCH!!! LET THE RESULT BE DECIDED ON THE FOOTBALL FIELD AND MAY THE BETTER WIN!!!! THAT'S THE POINT OF FOOTBALL OTHERWHISE WE ALL LOSE.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aleksandar Prijovic (@prijo09) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα