Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την πρώτη Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (pic)

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την πρώτη Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (pic)

Gazzetta team
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την πρώτη Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ (pic)

bet365

Την Τρίτη 20 Μαρτίου θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλκης Καλλιακμάνης.

Όπως τονίζει η ΑΕΚ, η παρουσία στη συνέντευξη Τύπου για την επιστημονική ημερίδα με θέμα «τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών» κρίνεται αναγκαία καθώς ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του συλλόγου, Παντελής Νικολάου θα αφήσει χειρουργεία σε εξέλιξη για να δώσει το «παρών».

Στο συνέδριο που θα λάβει χώρα ομιλητές θα είναι οι Νικολάου, Καλλιακμάνης, Πανταζής, Καρβουνίδης, ο γυμναστής της ΑΕΚ, Σέμπα Μπασκόν Λόπεθ, ο εκπρόσωπος του European College of Sports and Exercise Physicians, Νίκος Μαλλιαρόπουλος και κορυφαίοι ακόμα επιστήμονες.

Ανάμεσα στους ομιλητές θα είναι και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που θα μιλήσει για τους μυικούς τραυματισμούς από την πλευρά του επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές που έχουν δηλωθεί ως τώρα έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες, ενώ υπάρχουν τηλέφωνα και εκδήλωση ενδιαφέροντος και από ιατρικά τιμ ευρωπαϊκών συλλόγων που θέλουν να έρθουν για να παρακολουθήσουν.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για την 1η Επιστημονική Ημερίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ με θέμα «Τραυματισμοί οπίσθιων μηριαίων μυών: Από τα επιστημονικά ευρήματα στην κλινική πρακτική», που θα διεξαχθεί στις 28 Μαρτίου από τις 8.30 έως τις 19.45 στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ.

Για όλες τις λεπτομέρειες της επιστημονικής ημερίδας, που έχει ήδη προσελκύσει διεθνές επιστημονικό ενδιαφέρον, αύριο Τρίτη 20 Μαρτίου και ώρα 15.00 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και στην αίθουσα «Γιάννης Ξενάκης» ο πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής του συνεδρίου και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας, κ. Παντελής Νικολάου (επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ) και ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου και γιατρός της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αλκης Καλλιακμάνης.

Η ημερίδα διοργανώνεται με τη συμμετοχή 18 ομιλητών, ανάμεσα στους οποίους το μέλος του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Mindaguas Goudelis, του επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Σεβίλλης, D. Ribas, αλλά και του ψυχολόγου του Πανεπιστημίου της Σεβίλλης, Dr. Morillia Miguel και πολλοί ακόμα κορυφαίοι Ελληνες επιστήμονες και ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή επιστημονικό προσωπικό εντός αλλά και εκτός Ελλάδας!

Οσοι θέλουν να μετάσχουν μπορούν να κάνουν τις εγγραφές τους στο afea.gr ([email protected], τηλ: 210 3668853) αλλά και στην ΠΑΕ ΑΕΚ ([email protected], τηλ: 210 6855850).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα