Μίχελ: «Λόγω άγχους άλλαξε ο Κομίνης την απόφασή του»

Μίχελ: «Λόγω άγχους άλλαξε ο Κομίνης την απόφασή του»

Μίχελ: «Λόγω άγχους άλλαξε ο Κομίνης την απόφασή του»

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ, με νέες δηλώσεις του στη Σλοβακία, αναφέρθηκε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, το γκολ του Βαρέλα και τον Ιβάν Σαββίδη...

O Σλοβάκος παράγοντας, μιλώντας στην ιστοσελίδα «Sport.sk», αναφέρθηκε καταρχήν στη νέα δικαστική μάχη του «Δικεφάλου». «Η Πειθαρχική δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα», είπε ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρόσθεσε πως «ξέρουμε, ήδη, ότι θα πάμε στην επιτροπή εφέσεων σε περίπτωση που χάσουμε το ματς με 0-3, εξαιτίας της εισόδου οπαδών στο γήπεδο. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεται ως οπαδός»!

Αναφερόμενος στη φάση με το γκολ του Φερνάντο Βαρέλα επανέλαβε ότι ήταν μια λανθασμένη απόφαση των διαιτητών, η βασική αιτία που προκάλεσε την αναταραχή. «Ήταν ένα καθαρό γκολ. Το είδα σε αργή κίνηση στην τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκα. Ο διαιτητής αρχικά σωστά το κατακύρωσε, αλλά στην συνέχεια την άλλαξε για αδιευκρίνιστους λόγους. Του είπα τι εννοούσε. Η πρώτη απόφαση ήταν σωστή, αλλά λόγω άγχους μέσα σε 2-3 λεπτά την άλλαξε».

Σχολιάζοντας την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και την εμφάνιση του όπλου πάνω του ο πρώην Σλοβάκος ρέφερι είπε: «Ασφαλώς και ήταν λάθος να έχει πάνω του ένα όπλο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Πάντα το έχει πάνω του, σχετίζεται με την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, δεν συνειδητοποίησε ότι το είχε στη ζώνη του. Τον γνωρίζω πολύ καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος».

Εκτός από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής, στην Ελλάδα περιμένουν και τις αποφάσεις από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη. «Αναζητούνται λύσεις γύρω από την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, η ΦΙΦΑ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά στα τέλη Μαρτίου», υποστήριξε ο Μίχελ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα