Ο Σισέ στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού!

Ο Σισέ στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού!

Gazzetta team
Ο Σισέ στο Πρωτάθλημα Σχολών του Ολυμπιακού!

bet365

Περισσότερα από 450 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες αποθέωσαν τον αμυντικό του Θρύλου.

Η σχετική ενημέρωση του «olympiacos.org»:

Με καλεσμένο τον Παπ Αμπού Σισέ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Σχολή του Ολυμπιακού στον Άλιμο η 18η "στροφή" του Πρωταθλήματος Σχολών Αττικής.

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός αποθεώθηκε από τα 450 και πλέον παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες και είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ένιωσε ότι η οικογένεια των Σχολών του Ολυμπιακού τον έχει "αγκαλιάσει" και δεν παρέλειψε μιλώντας στα παιδιά να τους δώσει πολύτιμες συμβουλές για το μέλλον τους ενώ τους συνέστησε ν' αγαπούν τον Ολυμπιακό γιατί είναι πολύ μεγάλος!

Το παρών έδωσαν επίσης ο Διευθυντής Σχολών κ. Βασίλης Νάνος και ο Επικεφαλής Scouting της Ακαδημίας κ. Γιιώργος Αμανατίδης.

Το Πρωτάθλημα Σχολών που έχει γίνει πλέον θεσμός και πόλος έλξης για ποδοσφαιριστές, προπονητές και γονείς θα ολοκληρωθεί και φέτος με την διεξαγωγή της Τελικής Φάσης στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν οι Σχολές Ρέντη, Αλίμου, Ταύρου, Ηλιούπολης, Σαλαμίνας, Αιγάλεω, Περάματος, Μεγάρων, Πετρούπολης και Μενιδίου στις κατηγορίες "Αστεράκια", Προ Τζούνιορ, Τζούνιορ και Παμπαιδικό. Παράλληλα με το Πρωτάθλημα Σχολών την αγωνιστική περίοδο 2017-18 ξεκίνησε και το Κύπελλο Σχολών το οποίο είναι μια εξίσου ανταγωνιστική διοργάνωση.

Κάθε Σαββατοκύριακο οι "μάχες" στα γήπεδα όλης της Αττικής είναι επικές αλλά πάνω απ' όλα οι Σχολές του Ολυμπιακού τηρούν το Fair Play και ως μια δεμένη οικογένεια αυξάνονται και πληθήνονται κάθε χρόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα