Κοντονής: «Σύγκρουση για την εξυγίανση χωρίς πολιτικό κόστος»

Gazzetta team
Κοντονής: «Σύγκρουση για την εξυγίανση χωρίς πολιτικό κόστος»

bet365

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής σε ραδιοφωνική συνέντευξη μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα όσα έγιναν στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και το πολιτικό κόστος που ενδέχεται να προκύψει για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση βρίσκεται στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ, καθώς με κερασάκι τούρτα τα όσα έγιναν στην Τούμπα δείχνει διατεθειμένη να μην κάνει ούτε βήμα πίσω, όπως είπε χαρακτηριστικά και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο προκάτοχός του και νυν υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, μίλησε στον Αθήνα 9.84 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, τονίζοντας: «Δεν δημιουργείται πολιτικό κόστος για μία κυβέρνηση όταν συγκρούεται με συμφέροντα για την εξυγίανση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα