Εβδομάδα... φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εβδομάδα... φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εβδομάδα... φωτιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

Εβδομάδα... φωτιά για το χιλιοταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι η επόμενη, καθώς περιμένει την τελική αναφορά της FIFA και τις εξελίξεις στα δικαστικά μέτωπα την ώρα που παραμένει ο κίνδυνος του GREXIT!

Μπαίνουμε από Δευτέρα και μετά σε νέα... καυτή εβδομάδα και ίσως στην πλέον καθοριστική για το ελληνικό ποδόσφαιρο! Γιατί; Πολύ απλά διότι μες στην εβδομάδα περιμένουμε τα πεπραγμένα από την τελική αναφορά της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA προς την Παγκόσμια Ομοσπονδία που δεν θα είναι θετική αλλά και να δούμε το τι θα γίνει σε τρία δικαστικά μέτωπα. Πρώτον η απόφαση για την έφεση του Ολυμπιακού για τα όσα έγιναν μετά την ΑΕΚ που αναμένεται από την Δευτέρα και μετά. Δεύτερον η απόφαση του Πειθαρχικού της Λίγκας για το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από Τετάρτη και μετά και φυσικά η αναμονή για την εκδίκαση στο Διαιτητικό για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που πρόκειται να γίνει εντός της ερχόμενης εβδομάδας. Σε όλα αυτά προσθέστε και την αναμονή για τις άλλες ποινές που μπορεί να προκύψουν για ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδη από τις διώξεις που έχουν γίνει και τις έρευνες που είναι σε εξέλιξη.
 
Την ίδια στιγμή οι FIFA / UEFA από την περασμένη εβδομάδα πιέζουν για ποινές και μέτρα και εμμένουν στο εάν δεν αλλάξει η εικόνα ότι μπορεί να πάμε σε GREXIT... Και φυσικά θα έχει και μεγάλο ενδιαφέρον η τελική απόφαση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά το νέο... λουκέτο...

Best of internet