Καθησυχαστικός ο Γ. Σαββίδης για τη νέα Τούμπα (pic)

Καθησυχαστικός ο Γ. Σαββίδης για τη νέα Τούμπα (pic)

Gazzetta team
Καθησυχαστικός ο Γ. Σαββίδης για τη νέα Τούμπα (pic)

bet365

O γιος του Ιβάν Σαββίδη απάντησε, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, στις φήμες περί καθυστέρησης στην υλοποίηση του χρονοδιαγράμματος για την κατασκευή της νέας Τούμπας.

Ο «Δικέφαλος» με το τέλος της φετινής σεζόν θα «μετακομίσει» στο γειτονικό Καυτανζόγλειο (απομένει το τυπικό μέρος με τις υπογραφές της συμφωνίας), καθώς είναι δεδομένη η απόφαση και πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη να κατασκευαστεί ένα νέο γήπεδο στην περιοχή της Τούμπας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αναπτυχθεί μια έντονη φημολογία, περί αρνητικής εξέλιξης γύρω από το θέμα του νέου γηπέδου, με τον Γιώργο Σαββίδη να τοποθετείται, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, γράφοντας ότι:

«Δεν έχει σημασία τι απόφαση θα πάρουμε, αυτό δεν θα αλλάξει τις προθέσεις μας και τις υποχρεώσεις μας απέναντι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μόνο ΠΑΟΚ. Νέα Τούμπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα