Φιλική νίκη του Πανιωνίου με Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Φιλική νίκη του Πανιωνίου με Ολυμπιακό

bet365

Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού σε φιλικό με τον Μασούρα να είναι ο σκόρερ στο 65ο λεπτό. Ήταν φιλικό προετοιμασίας που έγινε κεκλεισμένων των Θυρών στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Οι βασικοί του Γκαρθία ήταν οι Χουτεσιώτης, Ιγκόρ, Νικολάου, Παπέ Σισέ, Χατζισαφί, Ζιλέ, Μάρτινς, Σεμπά, Ανδρούτσος, Οτζίτζα Οφόε και Τζούρτζεβιτς. Θυμίζουμε πως οι Ταχτσίδης και Κούτρης είχαν κάποια θέματα ετοιμότητας. Σκόρερ του φιλικού στο Καραϊσκάκη ήταν ο Μασούρας στο 65' δίνοντας τη νίκη στον Πανιώνιο επί του Ολυμπιακού. Στο ματς έπαιξαν ως αλλαγές και οι Ομάρ (σ.σ. που πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού), Μάριν αλλά και οι Πάρντο, Βέργος Ρομαό και Ίβουσιτς. Παίκτες όπως οι Ταχτσίδης, Προτό, Μιραλάς, Ένγκελς, Μποτία, Σκαφίδας και Ανσαριφάρντ δεν χρησιμοποιήθηκαν.
Για τον Πανιώνιο εκτός από τους βασικούς του αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης και Νόβακ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με 4-2-3-1 και ο Πανιώνιος με 4-4-1-1. Ο Ολυμπιακός γενικά δεν είχε τόσο καλή εικόνα σε αντίθεση με τον Πανιώνιο που ήταν... ορεξάτος και έβαλε και το γκολ σε μία φάση όπου κίπερ ήταν ο Ίβουσιτς και απέκρουσε ασταθώς για να πάρει το... ριμπάουντ και να σκοράρει ο Μασούρας. Ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό είχαν οι Ζιλέ, Τζούρτζεβιτς και Μάριν και από τον Πανιώνιο κυρίως οι Μασούρας και Βουκελάτος. Στο δεύτερο μέρος για τον Πανιώνιο έπαιξαν και οι μικροί του και χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Νόβακ, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον Πανιώνιο. Εκτός είχε τεθεί ο τραυματίας Βλάχος και οι Ντουρμισάι, Σιώπης, Γεσίλ, οι οποίοι έχουν τα γνωστά προβλήματά τους και δεν επιβαρύνθηκαν περισσότερο. Στον Πανιώνιο δεν υπολογίζονται ακόμα και οι Ουάσινγκτον και Τασουλής και off ήταν και οι Μπραχίμι, Νίλσεν.
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Ιγκόρ Σίλβα, Χατζισαφί, Παπέ Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα Οφόε, Ανδρούτσος, Σεμπά και Τζούρτζεβιτς.
Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης και Μασούρας.
Η επίσημη ενημέρωση από το site του Ολυμπιακού:
Φιλικό: Ολυμπιακός - Πανιώνιος 0-1. Σε φιλικό αγώνα, στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο Όσκαρ Γκαρθία είχε την ευκαιρία να κάνει πολλές δοκιμές, πειράματα και να τσεκάρει την ετοιμότητα παικτών. Αγωνιστική δραστηριότητα, μέσω επίσημων αγώνων, μπορεί να μην υπάρχει, όμως η «χαλάρωση» είναι άγνωστη λέξη, για τον Ολυμπιακό. Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη τον Πανιώνιο, σε φιλική αναμέτρηση. Το αποτέλεσμα ήταν 0-1 για τον Πανιώνιο. Ο Όσκαρ Γκαρθία παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1. Ο Χουτεσιώτης στο τέρμα, στην άμυνα οι Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ και Νικολάου, στο κέντρο Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα και στην επίθεση Σεμπά, Ανδρούτσος και Τζούρτζεβιτς. Στο πρώτο μέρος η ομάδα του Ολυμπιακού επιχείρησε να παίξει περισσότερο από τα άκρα, δημιουργώντας ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ, το οποίο όμως δεν ήρθε. Ένα καλό σουτ του Ζιλέ, ένα τετ-α-τετ του Τζούρτζεβιτς, που έσωσε ο Μπαντής, άλλη μία καλή ευκαιρία με τον Σέρβο και ένα σουτ του Ανδρούτσου στη συνέχεια. Ο Πανιώνιος απείλησε με μία ευκαιρία του Μασούρα και ένα σουτ του Βουκελάτου. Το αποτέλεσμα έμεινε 0-0.
Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε με μία αλλαγή μόνο, τον Ελαμπντελαουί αντί του Χατζισαφί. Ο Μασούρας είχε ένα καλό σουτ νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο και ο Ολυμπιακός απάντησε με ένα καλό φάουλ του Μάρτινς. Ο Πάρντο πήρε τη θέση του Μάρτινς και πήγε στα άκρα, αντί του Ανδρούτσου, ο οποίος ήρθε πιο κεντρικά. Στο ματς μπήκε και ο Ίβουσιτς, αντί του Χουτεσιώτη. Ο Μασούρας συνέχισε να απειλεί, κάνοντας ακόμη ένα καλό σουτ, λίγο άστοχο. Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δοκίμασε να απειλήσει περισσότερο από τον άξονα. Αρκετά κλεψίματα, δημιουργώντας προϋποθέσεις καλών επιθέσεων, είχε ο Ζιλέ. Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε μία αδρανή επέμβαση του Ίβουσιτς και ο Μασούρας σκόραρε από κοντά. Ο Μάριν είχε μία εξαιρετική ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το πλασέ του απέκρουσε ο Αστράς. Ο Ολυμπιακός έκανε πολλές δοκιμές, ο Όσκαρ Γκαρθία είδε αρκετά πράγματα, σε επίπεδο δυσκολίας μεγαλύτερο από εκείνο της προπόνησης, πειραματίστηκε αρκετά και έδωσε χρόνο συμμετοχές σε παίκτες που δεν έχουν παίξει.
Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σίλβα, Χατζισαφί, Σισέ, Νικολάου, Ζιλέ, Μάρτινς, Οτζίτζα, Ανδρούτσος, Σεμπά, Τζούρτζεβιτς. Αγωνίστηκαν και οι: Ίβουσιτς, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Μάριν, Βέργος και Ρομαό.
Πανιώνιος: Μπαντής, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σπιριντόνοβιτς, Λάμπρου, Σαββίδης, Μασούρας. Αγωνίστηκαν και οι: Βουκελάτος, Μακρύλλος, Γκιοατά, Αστράς, Οικονομίδης και Νόβακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα