Βασιλειάδης: «Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή» (pic)

Gazzetta team
Βασιλειάδης: «Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή» (pic)

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης διέψευσε τη φήμη που κυκλοφόρησε ότι η ΕΠΟ του ζήτησε να διακόψει οριστικά το πρωτάθλημα μετά τα γεγονότα της Τούμπας.

Τις τελευταίες ώρες διέρρευσε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος ζήτησε από τον Γιώργο Βασιλειάδη να διακόψει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα μετά τα όσα έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή.

Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον 4 κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ωστόσο, με tweet του διέψευσε κατηγορηματικά κάτι τέτοιο, επισημαίνοντας ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση.

«Ουδέποτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου ζήτησε οριστική διακοπή. Είμαστε σε απόλυτη συνεννόηση. Στις δύσκολες αυτές ώρες για το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο χρειάζεται νηφαλιότητα & αποφασιστικότητα για τη λήψη μέτρων που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε τη μάχη για την κανονικότητα», έγραψε ο Γιώργος Βασιλειάδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα