Σιώπης: «Αν γυρίσω στον Ολυμπιακό, θα είμαι καλύτερος»

Gazzetta team
Σιώπης: «Αν γυρίσω στον Ολυμπιακό, θα είμαι καλύτερος»

bet365

Ο Μανώλης Σιώπης δεν έκρυψε την επιθυμία του να γυρίσει στο Λιμάνι, δεν έκρυψε την αγάπη του και για τον Πανιώνιο, ενώ δεν δίστασε να αφιερώσει και δυο τραγούδια σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο.

H συνέντευξή του στη «Sportime»:

Ήρθες στα 14 σου από το Τυχερό Έβρου για να παίξεις ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δύσκολη η προσαρμογή;

«Δύσκολη γιατί άφησα οικογένεια και φίλους. Ήμουν εσώκλειστος στο Ρέντη, οπότε άρχισα από τότε να νιώθω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο πρώτος χρόνος ήταν πολύ δύσκολος γιατί δεν είχα συνηθίσει να ζω σε άλλη πόλη. Έκλαιγα πολύ, είχα τη στήριξη των δικών μου αλλά είχα κι είχα κι έναν στόχο, να παίξω στον Ολυμπιακό».

Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστούν τουλάχιστον 4 κάρτες στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σκάει λοιπόν η μεταγραφή σου στον Ολυμπιακό. Τι συναισθήματα σου γέννησε αυτή;

«Από τότε που έφυγα από τον Ολυμπιακό, στόχος μου ήταν να ξαναγυρίσω. Μόλις έγινε, γέμισα χαρά αλλά και πολλή όρεξη!».

Έχεις δηλώσει ότι έχεις μπαμπά «άρρωστο» Ολυμπιακό και εσύ δεν έχεις κρύψει τα κόκκινά σου αισθήματα. Πως είναι να ισορροπείς ανάμεσα σε δύο μεγάλες αγάπες, τον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό;

«Ήμουν Ολυμπιακός από μικρό παιδί, είχα όνειρο να παίξω στον Ολυμπιακό. Πήγα στις ακαδημίες του κι εκεί έμαθα το ποδόσφαιρο. Ο Πανιώνιος είναι μια διαφορετική αγάπη, η οποία με έκανε γνωστό στον ποδοσφαιρικό κόσμο στην Ελλάδα».

Πιστεύεις ότι δικαιώθηκες με την επιλογή σου να φύγεις;

«Είχα συνηθίσει τρία χρόνια να είμαι πρωταγωνιστής σε μια ομάδα. Εννοείται άλλο επίπεδο ο Πανιώνιος, άλλο ο Ολυμπιακός. Μετά την πρόκριση της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο προπονητής δεν με υπολόγιζε όσο πριν. Εάν ο Ολυμπιακός με θέλει ξανά, θα γυρίσω και θα είμαι καλύτερος».

Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Πρέπει να αλλάξω το επίπεδό μου. Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό και να βοηθήσω».

Κλείνοντας, επειδή ξέρω ότι το έχεις με το ελληνικό ρεπερτόριο, θέλω να μου πεις ποιο τραγούδι θα αφιέρωνες στους οπαδούς του Πανιωνίου και ποιο σε αυτούς του Ολυμπιακού;

«Στου Πανιωνίου το «Είναι στιγμές» του Αντώνη Ρέμου γιατί οι στιγμές που έχω ζήσει μαζί τους είναι μοναδικές και του Ολυμπιακού του «Γύρισε» του Βασίλη Καρρά!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα